duranneslihan0110 Kızlar bebeğin doğum kanalına Girdiğinİ anlamamız mümkün mü….eğer bebek kanala girdiyse nasıl belirtiler oluyor
Busbushatun duranneslihan0110 kesin anlasılır bı belırtısı olmayabılıyor canm benm nişanım gelmıstı suyum geldı anra sancılarım basladı ama kanala gırmemıstı:)
Yaprakdokumusever duranneslihan0110 Benim nişanım gelmedi sancım da yok ama doktor kanala girmiş dedi vajinada baskı hissediyorum o kadar başka belirtim yok
Asyaayaz1 Genelde nişan gelebiliyor kan bazı gebelikte gelmeyebiliyor bende gelmemişti onun yerine akıntı çoğunluğu oluyor beyaz kahverengi gibi o zaman kanala girdiğini anlamıştım
duranneslihan0110 Asyaayaz1 yaa ben bebeğin kafasını aşırı derece de net hissediyorum eğilirken falan sıkışıyor gibi canım da yanıyor girdi mi acaba diye korkuyorum ama aşırı derece de net hissediyorum korkuyorum da
Asyaayaz1 duranneslihan0110 Doğum pozisyonu olabilir girmişte olabilir sancılarınız varsa doktorunuza bir sorun isterseniz sağlıkla gelsin miniğiniz🌸
ebrarecem Su nişan gbi birşey yada yatınca geçmeyen ağrı sancı yoksa Doğum kanalına girmemiştir de normalden biraz fazla aşağıdadır kafası benim öyle. İçin rahat etsin diye doktora git istersen en net bilgiyi doktor kontrolü vericek.
duranneslihan0110 ebrarecem teşekkür ederim canım…pazartesi randevum var gidicem Allah nasip ederse 🤲
Eminekaraali Yaprakdokumusever 36+3′üm ben de karnım içerden çok acıyor. Eğilip kalkmam zorlaştı bacaklarım kapanmıyo neredeyse. Ben de doğuma az kaldığını düşünüyorum
Yaprakdokumusever Eminekaraali bende heyecanla bekliyorum bakalım ne zaman gelicekler 🤷🏻♀️ Sizin de çok ödeminiz oldu mu ben sanki patlycam
Eminekaraali Yaprakdokumusever hatta bu gece 36+4′teyim. Çok ayaklarım özellikle bacaklarımda çok ödem oldu kendim çok kilo almadım canım ama ayaklarım çok şişti. Artık karnımın acısı agrısı coklaştı