Durunbigeldim lunaaa kasık ağrısı batması meme hassasiyeti birde uzayan şeffaf akıntı. Akıntı her zaman olmayabiliyor mesela ben bekarken daha çok olurdu o akıntı o zaman anlam veremezdim avuç için kadar gelirdi bazen. Evlendikten sonra çok göremedim
Adaa8905 lunaaa benim yumurtam çatlatma iğnesi ile çatladı ilişkiden sonra 1 2 damlam kadar leke geldi ve ondan sonra sürekli beyaz yoğun akıntım oldu kasik ağrısı oldu o şekilde anladım
mrshka Ben yumurtlamada da çatlamada da sadece ve sadece göğüs hassasiyeti yaşadım. O da dokundukça oluşan bir ağrıydı. Akıntı vs hiç olmadı. Ovulasyon takip etmesem pek anlayamazdım açıkçası
lunaaa Durunbigeldim ayni seyi yasiyoruz resmen bende de bekarken daha cok olurdu o akinti evlendikten sonra cok nadir olmustur halbuki evlendikten sonra daha cok olsaydi keske simdi de kupkuru oldum🙈🤣bende kasik agrisi batmasi gogus hassasiyeti falan hic yok bende neredeyse hele gogus hassasiyeti hic olmaz uzayli miyim ne🙈🤣
lunaaa afrasil galiba bazilari gogus hassasiyeti de diyo ama ben hic yasamadim yumurtlama akintisi bile pek olmuyo