Seydakzyli24 Kızlar normal ultrasona esım giremedi bu zamana kadar pandemi yuzundrn detaylıya eş alıyorlarmı giden varmı detaylı ultrasona esin hanıma randevu aldık
Aysun1990 Seydakzyli24 esin hanım eşleri içeri alıyor gönlünüz rahat olsun , eliniz mümkün oldukca video ceksin bence biz heyecandan unuttuk 🙈
Semy Seydakzyli24 necla hanıma gidiyorum. Almıyorlar malesef :( yani ben 10+3 üm eşim 4 seferdir gidiyorum hiç almadılar hep tek giriyorum 😪
K87bra Seydakzyli24 daha yeni gittim bende esin hocaya eşim kayınvlifem annem hepsini aldı içeri kendısı yardımcı oluyor bu konuda
Seydakzyli24 Semy bende Necla hanımdayım canım yalnız degılsın hep ona gıttım 23.haftam hıc ıceri almadı yapıcak bısey yok 🤦🏻♀️
Aysun1990 Semy detaylıda alıyorlar normalde kontrollerde eşim giremiyor ama ben video çekiyorum kontrolden sonra eşime gösteriyorum girmiş kadar oluyor en azından :)
K87bra Seydakzyli24 Cd fotograf hersey veriyor eğer bebeğin pozisyonu çok uygun değil ise güzel Bi resim alamazsa 1 ay süre veriyor tekrar gidip resim için kontrol kaydı bile açtırıryor