Almla Mucize_ canm ben progeston u adet olayım gebelık varsa tutsun diye özelde vermıstı doktor 35 TL’ye almıstm gecen sene Ağustos ayında
Mucize_ Almla bende aldıgımda reçeteli iğne ile birlikte 27 aldım şimdi 70-80 olunca heralde mecbur doktora diyecegım yazabilrse özelde olunca sadece ilaç yazarsa iyi olur
Mucize_ ozge8693 gerçekten çok teşekkür ederim. Ben nasip olursa yarın bi sorayım eczeneye yüksek miktar çıkarsa birde doktorumla konusurum ilacı yazıp bana şifre atabilirse oradan alırım alamazsam . Sizinle iletişime geçeyim🐣 Allah razı olsun sizden
Mucize_ dlrertn çok utanırım borç olsjn demeye aslında fikir güzelmiş . Olması gereken bu aslında doğrusu
dlrertn Mucize_ utanılacak birşey yok ki bu çoğu eczanenin yaptığı bir uygulama ki siz zaten ilacın parasını ödüyorsunuz, reçeteyi götürünce ücret iadesini alıyorsunuz. Bu zor zamanlarda zaten hakkınız olan birşey için neden para ödeyesiniz?
Mucize_ Ozge2805 doğru diyorsun aslında birde fitil şekli varmiş ben hap olanı alıyorım yutmalık olandan . Aslında eczaneye sormak lazım
freuze Mucize_ Ben de 200 mg ını 72 TL ye alıyorum. 45 TL ye alan arkadaş 100 mg alıyordur belki. Aynı hap fitil olarak da kullanılıyor. Bana doktorum fitil olarak kullanmanı söyledi.
Ozge2805 Mucize_ canım hap ve fitil şekildeki aynı hem ağızdan alabiliyorsun hemde fitil olarak ,tercihe bağlı ben doktoruma danışarak ağızdan aldım , içindeki tabletten bahsediyorum 30 Lu degilde 15, veya 20 Li olandır 45 tl
Mucize_ -Papatya33 inşallah benim alacağım olan değildir, fitil ve hap olarak varmiş aslında sormak lazım o zaman
Mucize_ Rceyda bende sorayım bakalım eczaneye yoksa mecbur bi şekilde doktorunla iletişime geçeyim bakalım
Mucize_ Ozge2805 bende ilk aldıgımda reçeteli almiştim birde o an iğnesini vardı 27 tl ödemiştim. Olmazsa mecbur doktora yazdıracağım
Mucize_ melisa_ozgur_46 tamam teşekkür ederim. BEnde yarın eczane sorayım phalı gelşrse mecbur doktora yazdırmama lazım
Mucize_ Ekvatoral aile hekimim çook uzakta kaldı . Yeni taşındık semt değişikliği oldu semtimede alamıyorm çünkü 3 ay geçmesinlazımmis cok sıkıtmı. Oldu valla
Mucize_ cems sağlık ocagım baya uzakta kaldı taşındık biz o sebeble 3 ay gecmeden alınmıyormuş da aile hekimi o yüzden bakalım soracağım ne kadar diyr
Rceyda Mucize_ ikisi de aynı hap. Yumuşak kaygan yapılı bir tablet ister suyla ister fitil olarak alabiliyorsunuz farklı iki ilaç değil. Eczacı sizi bu konuda aydınlatır.
freuze Mucize_ ikisi de aynı hap cnm. İster hap olarak kullanıyorsun ister fitil olarak. Doktor hangisini söylerse.