Mervesonsuz Merhabalar ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizi 😍 ve o hiss nasıl bir hiss tarif edermisiniz 💎
Prensess_annesi Mervesonsuz merhaba ben 17+5 te kasıklarımda hissettim. Zaten çok net anlıyorsunuz hareket ettiğini. Ben daha önce hissettim sanmıştım bağırsak hareketiymiş. O hareketi ayırt edebilirsiniz 🤗
Mervesonsuz Prensess_annesi Demek çok aceleci davranıyorum zorla hissetmeye çalışıyorum 🙊😂 henüz 14. haftanın başındayızz 🕊 cinsiyetinizi ne zaman öprendiniz pekii
Mervesonsuz Arzuu yaaa 🙊 aşşşırı merak ediyorum nasıl bir his olduğunu sanırım nett hissediliyo acilen hissetmek istiyorum 💎
Prensess_annesi Mervesonsuz hisseder gibi olursanız o bsğırsak hareketleriniz 🤗 ben ilk bağırsak hareketini kıpırtı sanıp ağlamıştım 🙈 biz 13. Haftada öğrendik cinsiyetimizi 🤗
Busraaozataa Mervesonsuz erken canım benim bebeğim benim hafta ilerden gidiyordu ben erken hissettim kipirtilari ama 20. Haftadan sonra belli ediyor 24 de dışardan da belli oluyor
EmreDoan 19/3 haftamdayım kızlar ama hala daha bişey hissetmiyorum ilk gebeliğim doktoruma sordğumda Ultroson da ck hareketli olduğunu herşeyin normal olduğunu söyledi ama nie hala hissetmiyorum 🤷🏻♀️🤔
Kevser26 16 . haftadayım elim karnımda acaba bi kıpırtı olacak mı diye hala hissedemedim ben de çok sabirsizim sanirim😄