Biranne2 _ezo bebeği etkileyen birşey kesinlikle kullanılmalı hatta ben çok kapsamlı kullanıyorum doktor tavsiyesiyle içinde omega3 d vitamini b12 Demir gibi şeyler daha var
Dilekcnkn _ezo Ben 3 hamileliğimde de kullandım canım kesinlikle kullanman lazım bebeğin gelişimi için çok önemli bir ilaç bu
BlueButterfly kivirciginannesi Ne saçma bi yorum doğru düzgün cevap vermeyeceksen yazma kız bilmiyo bilgi istiyo tecrubelilerden buda öyle bi uygulama ne zoruna gitti anlamadim yaptığın yorum beni bile sinirlendirdi yani
kivirciginannesi _ezo nete yazarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız. Gebe olmadan önce başlanmadı tavsiye edilen b grubu bir vitamin. Gebe kalmayı düşünen herkes bilir doktor da söyler. Gebeliğin 12. Haftasına kadar kullanılması zorunlu
Biranne2 buket97 yok canım pregnom kullanıyorum biraz fiyatı var ama sonuçta önemli bişey ve 2. Hamileliğim çok vitamin vs kaybım var
Ysmnbl _ezo hamilelikten önce kullanmaya başladım 2,5 ay kullandım hamileligimin 12. Haftasına kadar devam ettim bebeğin beyinde ve omurgasında oluşabilecek hasarları korumaya çalışiyor diye biliyorum
_ezo Biranne2 herkes birşeyleri bilmek zorunda mı benim ilk gebeliğim ve daha yeni sormak öğrenmek istiyorum sizin gibiler cevap vermek zorunda değil
kivirciginannesi Biranne2 siz bana yazmışsınız post sahibi cevap vermiş 😂 ben ayıp etmedim. Elinde telefon olan ve gebelik düşünen herkes folik asiti bilir. Tüm doktorlar bile sayfalarında paylaşıyor. Ben şahsen dalga geçtiğini düşünüyorum:) üslubundan da belli
_ezo Biranne2 ben size yazmadım boş yapmayı kusura bakmayın lütfen gördüğünüz gibi yeniyim uygulamada öğrenmeye çalışıyorum hakkınızı helal edin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Biranne2 kivirciginannesi bazıları bilgi alamıyor olabilir böyle demeniz yine de uygun değil çünkü çoğu doktor herşeyi söylemeyebiliyor veriyor ilacı kullan diyor bende yaşadım ilk gebeliğimde . canım evet şuan farkettim ve gerçekten komik bir durum
_ezo kivirciginannesi kardeşim herhalde senin canın çok sıkılıyo saçmalıyosun çünkü bu uygulamanın amacı öğrenmek bilsem neden sorayım dalga geçeyim dalga geçmek istesem senin gibi saçmalarım merak etme
Biranne2 Ysmnbl Dilekcnkn ay şuan farkettim bian o cümleyi okuyunca sinir oldum sanki kötü bişey demişim gibi neler işitiyoruz burda