Minnosunannesiii Ay kızlar sancılar hafif hafif aralıklarla girip çıkıyor ve bel ağrım çok fazla ay hem heyecanlıyım hem korkuyorum. 38+6 olcaz 00 dan sonra ayyy gelsin artık prensesim 😍
Annesininkuzusu01 Minnosunannesiii Allah bir nefeste kurtarsın hadi Ya Allah Bismillahirahmanirrahim🙏🏻
annelinkoo Minnosunannesiii şahsen ben heyecanlandım 🤭 Allah hayırlı ewlatlar etsin şu mübarek günde doğması da .. 🤩
Aslhn12 Minnosunannesiii şahsen ben bile heyecanlandım. Şöyle düşün herkes doğuruyor sen de doğurursun ne olacak aman😅😅ben kendimi böyle motive ediyorum hadi bakalım insallah Doğum hikayeni yazman nasip olur 🙏🏻🙏🏻🤲🏻 Rabbim yardımcın olsun
Minnosunannesiii Annesininkuzusu01 ahh canımın içi teşekkür ederim yazdığını okudum şöyle Bi tüylerim ürperdi o ne güzel bir besmeleydi 😘😍
Minnosunannesiii annelinkoo ayy aminnnn inşaallah sanırım yarında anneler günü ayyy anne mi olucam ben şimdi 😍
Minnosunannesiii Aslhn12 ayy inşaallah bir haftadır sürekli sancı oluyor amaa bu sefer farklı gibi annem diyo inanmıyorum artık senin sancılara 🤣 ama bu çok farklı vallahi
annelinkoo Minnosunannesiii yaa ne kadar duygusal gözlerim doluyo böyle şeylere şahit olunca yarına kucağında bile olabilir hatta bugüne 🤩 tabii Allah hepimize anne olabilmeyi nasib etsin darısı bizlere de çok amin 🥰
Minnosunannesiii annelinkoo ayy inşaallaahhh geçen sefer ki gibi olmaz inş 🤣 geçende sahura kadar kıvrandım sonra gram sancım kalmadı 🤣🤣🤣🤣
Minnosunannesiii Aysun1983 annelinkoo maviscik77 Aysun1983 annelinkoo Sanırım korkudan sancılar eksiliyor 🤣🤣🤣 heyyy allahım az önce daha şiddetliydi 🤣🤣 bu kız beni yalancı çıkarmaya başladı şimdiden
Aysun1983 Minnosunannesiii ay bugün denk geldim bi postta yine sana dedim ben bundan önce doğrucam galiba diye yazacaktım vazgeçtim 😀 şaka maka benden önce doğuruyorsun 😄gerçi aramızda 10 gün var senle
Minnosunannesiii Aysun1983 🤣 hahahahhaa yazsaydın kuzum 🤣 dua rtcem sana da inşaallahhhhh o sancı anında 😘 rabbim sağlıkla kavuştursun sizi de
annelinkoo Minnosunannesiii Allah bi awazda kurtarsın burada böyle yazanlara bi yazıyorum ertesi gün doğuruyolar 🤣 inşAl senin de öyle olur insan sabredemiyor artık son zamanlarda 😬
maviscik77 Minnosunannesiii Minnutfetin halegah fe gadderah sümmessebile yeseruh sümme ematehu felegberuh. ( Kolay doğum için) Allah yardımcınız olsun 🙏🙏
Minnosunannesiii maviscik77 annelinkoo Ayy dua edin şekerler gelsin sağlıkla 😘😍 sancı biraz girmeyince korkuyorum gelmicek diye şükür ara ara geliyor 🤣🤣🤣🤣