Merveee34 Sahilll canım aslında Kuranı Kerim’de geçmesi önemli değil önemli olan güzel bir anlamı olması . Kuran da geçen her isimde koyulmaz ..örnek vereyim mesela keziban (kezban)(tükezziban)olarak geçer anlamı yalancı Demek . Anlamı güzel çok güzel isimler var .🌸
Sahilll Merveee34 tabi ki her isim koyulmaz ama ben hem anlami guzel olsun hem kurani kerimde ki anlamı da güzel olsun istiyorum :)
LawyerEce Sahilll Başka isim yok ki zaten 😑 Başka da geçmiyor Kur’an da geçmesi yerine Arapça koy o zaman ne bileyim. 😐
Semakrr Sahilll Canım benimde kızım olacak hep Buğlem Sena koymak istiyodum ama buğlemi bi araştırdım ki malesef dinen caiz değilmiş o yüzden mecbur vazgeçtim
Sahilll Semakrr dinen caiz olmadigini kim söyledi size ? Buğlem anlam olarakta güzel sadece kuranı kerim de gecmiyor
Semakrr Sahilll İnternet denilen bişey var bir sürü hoca anlatıyo pek uygun görmüyolar yinede size kalmış isterseniz koyarsınız ben sadece söylemek istedim ☺
LawyerEce Sahilll Buğlem isminin türeme nedeni zaten ismi Buğra ve Özlem çiftlerinin Buğ+lem koymasıyla çıkmış olan bir isim olması? 🤦🏻♀️