Sed22-09 yeliz007 evet oldukça memnunum ilgili bir doktor kafamda soru işaretleri bırakmıyorlar çok doktor değiştirdim benim için en iyi doktor Neriman hanım diyebilirim :)
Nesliyunus nevingny kesinlikle katılıyorum bir önceki doktorum bana neden düşük yaptığımı bile açıklamadı 2 ay sonra selim beye gittimde neden düşük yaşadığımı açıklamıştı Allah razı olsun erkenden tedbirini aldı 😇😇 şimdi ne kadar bebişiniz
Eminebozdemir yeliz007 Bursa Yıldırım da oturuyorum. Doruk hastanesi Kemal beye gidiyorum. Giden varmı baska
heyecanlibekleyiss Bende yıldırımdayım. Yıldırım doruğa gidiyorum Reşat bey doktorum. Giden var mı memnun musunuz
Ebrusnhzl Kdrelk Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu zorlu günlerde biran önce geçsin inşallah 🙏🏻❤️
Kdrelk Ebrusnhzl çok teşekkür ederim Rabbım hepimizin bebegini korusun saglıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah 💖☺️
Biranneadayiiii Merhaba bende Bağlarbaşından🤗 14 haftalık oldum bende çekirgede özel klinik ziya çetine gidiyorum 🌼
Bmom yeliz007 embiye yılmaza gidiyorum eskiden yıldırım doruktaydi şimdi tuze plazada çok memnunum az kaldi doğuma ☺️
Aylin_dzgn mucizemmmmmmmm memnun musunuz acaba bende yıldırım doruğa gitmek istiyorum doktor araştırıyorum Yıldırım’a taşındık hastaneyle ev arası çok uzak olmasın istiyorum
mucizemmmmmmmm Aylin_dzgn memnuum canım çok iyi bir doktoru ve çok yoğun hastanenin en yoğun doktoru ilgili yani
Seda1616 yeliz007 Birden konuya daldım 🤪 memnun musunuz bilmiyorum ama arkadaşım gitti sizin doktorunuza 32. Haftasında suan ama başka doktora doğum yapacak nasipse memnun kalmadı açıkçası
iremgun beyza1234 bazı hastahnaelerde yapılıyor mesela medicana sompo Japon yapıyor. 9 muayene+doğum 6500 gibi bir şeydi. (Testler ücretli)
BihterSymn99 Sed22-09 Bende çalıdayım 3 yıldır😃 şebnem inal dı doktorum ama memnun kalmadım 12. Haftamda değiştirdim barış korkmaza gidiyorum doktor ararken neriman hanımı duymuştum baya memmun hastaları var sanırım onunda😊
Sed22-09 Busramazan09 BihterSymn99 maşallah çalıdan baya arkadaş varmış 😇 evet Neriman hanım oldukça iyi bir doktor 4. Doktorum ve inşallah son doktorum olucak 32. Haftalık hamileyim değiştirmem diye düşünüyorum artık 😂😂😂
Busramazan09 Sed22-09 aaa bende çalıda oturuyorum Çekirge doruk hastanesine gidiyorum Hatice Taşlı doktorum 15+5 bizde 😇
Duyguckrky Busramazan09 merhaba bende çalı da oturuyorum 20 haftalığız natal klinik Ahmet Yılmaz a gidiyorum
BihterSymn99 Sed22-09 orhangazide oturuyordum evlenince çalıya geldik 3 yıldır burdayım 2 kişiden fazla kimseyi tanımıyorum 😂 çalı konutlarındatım ben siz ne taraftasınız😃