gulsahcoskun Krizantem_ merhaba 😊 210 Mayıs’ta kontrolümüz var benim kızım malesef henüz dönmedi eğer gittiğimizde dönmüş olursa çatı muayenesi yaparım dedi dönmezse sezeryan için gün verecek
Ebrusnhzl gulsahcoskun sağlıkla sıhhatla doğsun inşallah minik kuş nasıl gelmek isterse öyle gelicek artık🥰
Krizantem_ gulsahcoskun Anladım teşekkür ederim bende bir sonraki muayenem de çatı muayenesi olacağım da o yüzden sordum🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲😊
Ebrusnhzl gulsahcoskun ahahah olabilir kızlarda oluyor böyle rahatlık☺️ bizde cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde göstermedi döndü sırtını kız mı diye düşünmüyorum değilim 🙈☺️
gulsahcoskun Krizantem_ aminn inşallah 😊 siz kaç haftalık oldunuz ne zaman gitceksiniz bı daha ki muayeneye 😊🌼
HilalC95 Merhaba Osmangazi /Demirtaş Cumhuriyette oturuyorum. 30. Haftamıza girdik, Rabia Nizam doktorum kısmetse doğum Jimerde olacak. Doktorumda çok memnunum doktor arayışında olan varsa gönülden tavsiye ederim 🥰
Baharmm16 HilalC95 ayyy benimde jimerde olucak doğum yanlız doğum ücreti nedir öyle uçmuşlar sizin doktor dışarıdan gelicek demi şimdi doktora mı ödeme yapılacak hastaneye mi ☺️
HilalC95 Baharmm16 Doktorumuzun anlaşması var 6500 lira doğum ücreti ücreti hastaneye yapacakmışız doktorumuz öyle söyledi ☺️
Baharmm16 KayBus Songül yapıcı bi bana sert geldi ilgilenmedi doktorumu değiştirdim demekki anlık oluyor
KayBus Baharmm16 onun da saatleri var valla. Bi kez beni de azarladı hatta eşim esnaf gibi kadın bu ne dedi. Ama sonra ki gittiklerimde güldü ilgilendi anlattı. En azından iyi ve tecrübeli olduğunu duydum o yüzden takılmadım açıkcası. Ama herkesin beklentisi farklı o yüzden herkesin yorumu fArklı olur bu konuda.
Mmkko_5656 Şehir hastanesine giden var mı doğum yapan orda ilgilenirler mi doğumda şimdi oraya gidiyorum 34 haftalık oldum