Seyhasya yeliz007 Bende mustafa kemal paşadan 🙂 bursa cegirge doruk hastanesine geliyorum Hatice Tasliya memnunum tavsiye ederim 38+5 olduk salı günü sezaryan olacağım Allahın izniyle.🥴😔🙂🙃
Keellemyekun Seyhasya merhabalar öncelikle gözünüz aydın bebeğinizi kucağınıza almışsınız 😊 bende nasipse doruk hastanesinde ve Hatice hanımda doğum yapacağım henüz 2,5 ay var biraz doktor hanım hakkında ve hastane hakkında görüşlerinizi bildirebilir misiniz detaylı bir şekilde müsait olduğunuz bir vakit 😊
Sysesra Seyhasya hayırlı olsun bebeğiniz dogmustur, bende kemalpasadanim siz neden buradaki devlete gitmediniz merak ettim doktorları mı beğenmediniz yoksa ozeldemi yapmak istedinz
Es2021 Bende Beşevlerdeyim, fsmde Deniz Güleryüz çakmak var özel muayene başından beri ona gidiyorum çok memnunum anlaşmalı hastaneleri var doğum için, 30.haftaya girdik pandemi böyle devam ederse jimer de doğum yapıcaz gibi pandemi hastanesi olmadığı için
heyecanlibekleyiss @Aylin_dzgn ben hiç memnun kalmadım gizem yıldırımdan devlet hastanesi daha ilgilidir
heyecanlibekleyiss @Aylin_dzgn ben Reşat Şaya’ya başladım. Çok güzel ilgilendi düşük tehlikem var baya bilgilendirdi memnun kaldım
Guull yeliz007 Yıldırım’da yaşıyorum, Hayat hastanesinde Naile Gökçe hanıma gidiyorum tavsiye üzerine gittim çok sevdim 16+6 haftalığız şimdi 😇☺️
Nihalzydn yeliz007 gemlikteyim bende 🙋🏼♀️ Jimer hastanesi fatma nuray hanıma gidiyorum çok memnunum 😌
Bsrbnzr yeliz007 ben çok sevdim kendisini. 15. Haftadan itibaren Nurhan çelikle beraberim. Poz arayarak dakikalarca uzun uzadıya süren muayeneler, bir abla sıcaklığında her şeyi sorabilmek, ilk muayeneden itibaren telefon numarasını paylaşması bana guven veren şeyler oldu. Kendisini instagramdan takip ediyorum normal doğum oranlarının fazla olmasını da sevdim gerçekten.