ZehraBasak Bebeğim bir türlü doğum pozisyonunu almıyor 🤷🏻♀️ Yarın son kontrolüm var.. Eğer hala ters duruyorsa Salı günü doğuma gireceğim 😨 Ve ben bu duruma hala inanamıyorum 😕
demet2020 ZehraBasak annemde aynı durum olmuştu. Doğuma bir gün kala dönmüştü kardeşim. Bebişlerin işi belli olmuyor cidden☺️
Bozkayasahra ZehraBasak 38 haftalık dedi dün doktor benim hesabima göre ise 39 haftalık bebek doğum pozisyonuna girmiş dedi kanalda hayirlisi ile gelsin inşallah 🤲
Zhrblt ZehraBasak benimki 30. Hafdadan beri hep göğsümün altında bugün göğüs kafesimdeki kemiklerim ayrılacak gibi acı hissettim resmen doktorumda büyük ihtimalle dönmeyecek dedi oda 39. Haftayı bekliyo 🤷♀️
canomm ZehraBasak bi ayni hafta ve gundeyiz. 40 haftaya kadr bi sorun olmadığı takdirde beklenemez mi belki son 15 gün de dönecek
ZehraBasak Bozkayasahra ne güzel 🤩 Benim ki 28. Haftada kanala girmişti ama şimdi döndü🤷🏻♀️ ne yapmak istiyor anlamıyorum sıpam🤣 Bayağı bayağı yerleşti göğsüme 😕
ZehraBasak demet2020 vallahi başka doktor şansım da yok eşim kabul etmez pandemiden dolayı korka korka gidiyoruz zaten kontrollere 😞 Vardır bi bildiği diyorum Allah’a bırakıyorum🙏🏻
demet2020 ZehraBasak Allah hayırlısını versin. Zaten 38. Haftadasın sıkıntı yapma hiç, sağlıcakla doğuralım inşallah 🙏🏻
ZehraBasak canomm Ters duran bebek çok beklenmezmiş.. Kakasını yaparsa zehirlenirmiş.. Anlattı bi ton inan şok içindeydim ve aklım almadı.. Yarın yine soracağım 😞
Ninita ZehraBasak bizde 35 haftalığız ters duruyoruz 20. Haftadan beri. 39 a kadar bekleyeceğiz dönmezse o zaman konuşuruz dedi bizim doktor da. Normal doğum yanlısı bizimki biraz. Bakalım bebişler nasıl istiyorsa öyle olacak artık hayırlısı ile.
MS92 ZehraBasak dönmesi için bir kaç hareket var, riskli durumunuz yoksa deneseniz mi acaba? Mesala secde pozisyonu benimki dönük olduğu halde esnemek için duruyorum rahatlatıyorda.
mukaddesmasal ZehraBasak benimki de 33 ten beri ters dönmüş 37 haftamdayım daha tık yok bende kararsızım daha doktora da gitmedim bayram dan sonra yı bekliyorum bakalım
ZehraBasak MS92 yapıyorum.. Ben 14. Haftamdan beri yoga yapıyorum .. Ters olduğunu öğrendiğim 15 gündür de slepping baby egzersizleri yapıyorum ama banamısın demiyor evlatçığım🤷🏻♀️