alimerve Oztrkaysun1 ay bende geçen salı ilk defa gittim bu sali yine gidicem adını çok duydum sizce nasıl biri ilk muayeneden çok bişey anlamadım
gokce9234 Oztrkaysun1 Oztrkaysun1 medipol mega Elif hoca çok memnunum kendisinden 2.çocugum için de yine kendisini tercih ettim
Sweethommie BelisMelis41 hangi doktora gidiyorsunuz, ben de orada devam etmeyi düşünüyorum, cumartesi Reyhan Arpacı ya muayene oldum, çok beğendim tavrını muayenesini, inşallah kendisi ile devam edebilirim
BelisMelis41 Sweethommie ümit aydın çok memnunum cevremdekilerde o doktora gitmiş ben daha oncesıne konak’ta gülçin hanıma gitmiştim ilk başlarda bana sadece bebek iyi deyip gönderdi açıklama dahi yapmamıştı. Benımde işk gebeliğim cok birşey bilmediğimden bir daha ona gitmemiştim tavrı cok kötüydü açıkçası sonra ümit aydın’ı huldum bana daha yakın burası zaten ama cok fazla memnunum açıklamaları olsun ilgilenmesi olsun. Randevuya gittiğimde o gün diğer randevumu gerçekleştiriyorum çok fazla hastası var.
[silindi] Busyaa4141 hangi doktora gidiyorsunuz ? Ben daha karar veremedim eşimde diyor sen bu gidişle evde tek başına doğurursun diye bu erkekler hiç anlamıyor 😂😂 ilk başta lütfiye ünlüye gittim. Sonra cihan da betül hanıma ama randevi alamıyorsun mesajlara 4 5 saat sonra dönüyor. Yarında medical park ta yasemin yarar kıvrak ona gidicem offff 🙈😱😱
Busyaa4141 [silindi] Ya ben mesajını görmedim kusura bakma🥺Cihan hastanesinde Betül hanıma gidiyorum arayarak randevu kolayca alabiliyorum çok iyi ilgileniyor tavsiye ederim🥰
maviscik77 Tugbaysma doktorumdan memnunum alanında da iyi , ama ilgi konusunda çok da iyiler diyemem 🤔
Esrabgrck Ezgice0 çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdiden çok geçmiş olsun size de 🥰💐
Ezgice0 Esrabgrck Aminn İnşaAllah 🥰 Ben de çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ☺️ Büyük ihtimal aynı haftalardayız sizin de zamanınız güzellikle geçsin sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah 💕 her şey gönlünüzce olsun ☺️💐
Selinnn123 maviscik77 kontorller icin ümraniye fera bussines yasemin hanıma gidiyorum 🙂 Doğum içinde Göztepe prof dk Süleyman yalçın sehir hastanesine gidicem orda da ayrıca muayene oluyorum doktorum Canan satır özel
Bebeklimm Faziletsolak ben 8. Aydayım 3. Hamileliğim ikisini o hastanede yaptım buda orada olur genel olarak doktorları iyi yani hamileliğimin başından beri doktor değişiyorum artık saldım yani 🙃
Gulseny senem1234 medicana hastanesi istanbul beylikdüzü Pr Dr Petek Balkanlı riskli gebelik uzmanı çok iyi bir dr tavsiye ederim