Nuray11 Saimeerva sabit bi doktorum olöadan doğurucam sanırım ben bu seferki kontrolüm ilyas ayana onu denicem bide☺
Aysegul2210 Saziyersin Bende oraya gitmek istiyorum detaylı ultrason varmı randevu nasıl alıyoruz birde ilgi alaka nasıl güvenilir mi
Yakubra Arslanmedine içerikleri değişiyor diye biliyorum ama genellikle doğum öncesi muayene ve tahliller, doğum, özel oda, doğum sonrası bebek muayeneleri dahil bir şekilde toplu ücret ödüyorsun önceden
Meerveeckr Kemalinannesi merhabalar bende Hayri beye gidiyorum memnun musunuz ve doğum hangi hastanede olacak karar verebildinizmi ☺️
Kemalinannesi Meerveeckr çok memnunum çok ilgileniyor 3 doktor değiştirdim onu bulana kadar ama iyiki bulmuşum diyorum ☺️ buca tınaztepe hastanesine karar verdim. Aslında torbalı bana daha yakın ama odalarından şikayet oluyormuş. 2gün buca tınaztepede yattım erken doğum tedavisi gördüm hastane çalışanları iyiydi baya ilgililerdi ama komşumda hayri beye gidiyordu torbalı tınaztepede doğum yaptı yeni. Onada sorucam görürsem orası nasıl diye.
Bebeklimm Faziletsolak başladığım doktor ayrıldı hastaneden en son Tuğba hanıma gittim ona devam ederim sanırım siz
Faziletsolak Bebeklimm ben 6. Ayımdayım yeni başlayacağım medipol hastanesine burcu aydın boyamaya gitmek istiyorum ama randevu almak çok zor Tuğba hanım da aklımda karar veremedim açıkçası siz kaçıncı aydasınız