AzraninAnnesi08 Melihakrds ben de oraya gidiyorum.hangi doktorda doğum yaptınız? Memnuniyet durumu nasıldı hem doktor hem yeni doğan servisi olarak?
Betuldoksan Mehtap61A bende trandon ama hackali baba hastanesine gidiyorum tuh sen trabzonda ben akcabatta kaldim😂
Urs Papl ben de o hastaneye gidiyoeum doktoeunuz kim acaba ?Bir de yorumlar hep kmtü hastane hakkında ben antalyaya yeni geldim ama hala tam karar vermiş de değilim aslında.Korkuyorum da
niss123 Minikturtageliyor inşallah gerçi gelirsek haberimiz olmaz orası ayrı mesele 😅 sanırım doc. olduğu için 💁🏼♀️
Minikturtageliyor niss123 belki denk geliriz bir şekilde ben hastanede her gördüğüm hamileleri inceliyorum, aynı güne denk geldiğimizi okursak tanırız. 😂 dediğin gibi doc olunca fark ediyor demek ki
Burcu4135 _ilknurr_ cokkk memnunum. Cok seviyoruz doktorumuzu ilgi alaka cok iyidir. Tuzladan kadıköye gidiyoruz onun icin. Tavsiye ediyorum kesinlikle.
Chitlenbik3535 İzmir can hastanesine gidiyordum doktorum klinik açtı bir süre ona devam ettim maalesef hamileleiğim sonlandı şimdi tekrar can hastanesine gidip başka bir doktor ile devam edicem
Chigdem Chitlenbik3535 Emre Canverenler miydi doktorunuz acaba bende ona gidiyordum benim de ilk gebeliğim 13. Haftamda sonlandırıldı ama kürtajı ona yaptırmadım İrfan bey var aynı hastane de onu seçtim
Eylulmom1 Hafissee Bu benim 2. gebeliğim düşük olmuştu ilkinde hep Telal Dogruel’e gittim. Şimdi daha bilemiyorum hangisine gitsem
Hafissee Eylulmom1 fatma sevra doktora gitmiştik biz memnun kalmadık direk değiştirdik muayene kaç tl oldu şuan orda
Burcag Eylulmom1 vahap beye gidebilrsnz bence oranın tüm doktorlarımı tanıyan ve eskiden uzunca süre onlarla calısan biri olarak söylüyorm. Zaten telal bey yeni klinik actı kendisine işlemlerini sadece mozaikte yapıcak.
Minikturtageliyor balbocegim27 7000 bin doğum paketi ama doktordan doktora fark ediyormuş sanırım 😂 her şey içinde sezaryen ve normal doğumda dahil ☺️