Tazeeanneee Deniz95 evet canım tea hanıma gidiyorum memnunum iki tane tanıdığımda ona gidiyordu onlarda memnundular bende o yüzden ona gittim
Kimbuanne SerpilEsra 34. Haftama girdim. Zeynep hocayı çok duydum ama çok hastası var. Bizim doktorumuz sakın rahat 😊
SerpilEsra Kimbuanne oglen gitmemeye dikkat ediyorum sabah yada ikindi daha sakin oluyor bide randevu saatimden 10 dk gec gidiyrom beklememek icin hemen iceri giriyorum🥰
Ezgice0 bebistonunannesi hmm ben doktorun numarasını alma gereğini şimdilik duymadım bir sorum olduğunda odasına telefonla bağlanıp soruyorum yani numarasını paylaşır mı bilemiyorum. ama ilgi ve alakasından memnunum. Yani ilgisiz bir doktor diyemem ilgili bu güne kadar ne sorduysam cevapladı hatta ben sormasam bile kendisi cevaplıyor 😇 insanın içini rahatlatıyor yani bir soru işareti kalmıyor kafamda
Zeynep0886 Ays0 ay maşallah ne güzel haklısınız olabilir tabi benim doktor 16. Haftamda erkek dedi ama çok emin olamadı kordonda olabilir gördüğüm dedi o hastaneyi bilsem en başından oraya giderdim çok bulantılı geçti ilk üç ayım o yüzden en yakın hastane diye algomede gittim
Ezgice0 bebistonunannesi Eğer numaradan soru sorma ihtiyacında olursam dediğiniz gibi cevap verilmezse bu ilgisizlik olur doktorumu değiştiririm tabi ki çünkü ben de bu gibi şeylere önem veririm. Ama dediğim gibi numaradan bir şey sorma ihtiyacım olmadı.
bebistonunannesi Ezgice0 anladım teşekkür ederim ilginiz ve yardımız için 🌺 anneler gününüz kutlu olsun 💐
caglasvnc Demir hayat sigortası yaptıranların önerilerini rica ediyorum. Bir de Ankara’da Liv Hospital’de doğum yapan ya da doğum sürecinde olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var🙏
AhahHbzhz Melisss35 hayır canım 1 kere gittim ona daha önce ama mete bey kızımda da ona gitmiştim mükemmel bi doktor yarim saatten aşağı ilgileniyo detaylıca anlatiyo çok ilgili vazgeçemiyorum o yüzden 😂
Aysun_27 maviscik77 meltem hocaya gidiyorum ilk gebeliğim de birlikteydik ikinciye de nasip oldu🥰 34 haftalık olduk 🤲 siz hangi doktora gidiyorsunuz
Pinarrsu İzmir’de doktorum Barış Büke, muayenehanesine gidiyorum, genelde dogumlarini Çınarlı hastanesinde yaptırtıyor. Bakalim vakti gelince hastanemiz netlesecektir. :)