Mom54544 Esra0657 Alptekin hoca çokta memnunum sağolsun doktor değil abi baba gibi panik anlarımda bile sakinlestiren ultrason da falan anlatırken samimi konuşan aileden biri Allah razı olsun ondan
1anne-2bebek Sevi36610 ben detaylıya kendısıne gıtmiştim. Riskli gebelik veya tüp bebk mı acaba sizin?
Fatmaece Denizesra kemal beye gidiyorum ben ilk doğumu akın da yaptm ama doğum sırasında sorunlar yaşadım o yğzden 2. Gebelikte tercih etmedim akını
mavi_kelebek467 AkdenizBeyza ben de Seda hanıma gidiyorum dediğiniz gibi çok memnunum kendisinden, çok güler yüzlü. 🥰 Böyle memnun kalmış anneleri de gördükçe iyice içime siniyor canım doktorum. 🥰
AkdenizBeyza mavi_kelebek467 Valla öyle ya hâlâ görüşüyoruz. Hiç pişman olmayacaksın inan. Hayırlı doğumlar 🙏🥰
Ayglguney Esra0657 6 haftalık benim daha Alptekin beyle devam etmeyi düşünüyorum ama Ebru hanımı görmüştüm nasıl bir doktor merak ediyorum 🥰
Melisss35 AhahHbzhz bende kordon hastanesine gidiyorum doktorum fügen hanım sizde mi ona gidiyorsunuz😊
AhahHbzhz Melisss35 hayır canım 1 kere gittim ona daha önce ama mete bey kızımda da ona gitmiştim mükemmel bi doktor yarim saatten aşağı ilgileniyo detaylıca anlatiyo çok ilgili vazgeçemiyorum o yüzden 😂
toffeenut busraoguzhan ben de şimdilik çok memnunum iletişiminden. İnşallah kazasız belasız o aşamaya gelebiliriz🤗
Ays0 Zeynep0886 memnunum 24+5 oldum en başından beri gidiyorum ilk zaman hastanede doktor azlığı vardı o yüzden çok yoğundu biraz ilgisiz gibi gelmişti bana ama düzene girince gayet güler yüzlü, bilgilendirici bir şekilde ilgilendi sorun yaşamadım