Dilosceylan Mhrban6565 yaa oraya mı gidiyorsunuz sizde gerçekten az çok bilgi alabilirsem o kadar içime yarayacak ki daha hiç bir doktorla görüşemedim 🤷♀️
Gzde218 Nlfrylmz merhaba ben de MEDİCALPARK PENDİK şubesini düşünüyorum 😁 fiyatlar hakkında bilgi alamadım henüz doğum paketleri var mı acaba muayene ve doğum ücretleri nedir bilgi alabildiniz mi 👍🏻
Nlfrylmz Gzde218 merhaba İzmit şubesinde doğum paketi detaylı ultrason dahil fiyatına 7200 ya da 7500 ödedik tam hatırlamıyorum fiyatını. Muayene fiyatları da doktoruna göre değişiyor ama paket daha avantajlı oluyor bilginiz olsun tabi hamileliğin başındaysanız
Gnlcngz Melike Ben de Koru Çukurambar a gidiyorum, Aytaç hanıma gidiyorum sizin dr unuz kim, memnun musunuz?
Merryyhppy Sherife_0660 aradığımda hazırana kadar randevular dolu denilmişti ama birde bayramdan sonra kendim mi randevu almaya gitsem hocanın soyadını biliyor musunuz
Denizesra HavvaMerve görüşmek kısmet olur mu acaba Instagram’da ekleyelim birbirimizi sana da uyarsa 😊😊
Aysn0232 Yunel benim de ilk olacak annem 3 dogumunuda orda yaptı memnundu ben normal de Karabük te oturuyorum ama doğuma inşallah İstanbul a gelicem annemler Sultangazi de oturuyo gül hanıma gidicem bı kaç kere kontrole gitmiştim çok iyi biriydi 😊
Yunel Aysn0232 kaç haftalık hamilesin canım şuan hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben gül hanımı tanımıyorum ama doktorlarının hepsi çok iyi çok neşeli insanlar
Tugba4 MerveKaya38 @Nrsima @[silindi] @Esmaaydemir Bende kayseri hüma hastanesine gidiyorum 😊m.cahit gözakça çok memnunum kaç haftalıksınız kızlar 20+4 ben cahit beyin muayene ücreti 140₺
Nrsima Tugba4 ben bi kürtaj bir doğum yaptım çok ta memnunum somdi yine hamileyim yine cahit beyle devam edicem☺
_SeymanurSevencan_ maviscik77 istanbul florya medicalpark. Eger giden arkadaşlar varsa bana ıyı bir doktor tavsıyesınde bulunabılır mi. Günay hanıma gidiyorum pek ısınamadım
saimegn-34 _SeymanurSevencan_ neden bırunı değil medikalpark? Çok yakınlar, fiyatları nasıl medikalparkın
Kivircikk maviscik77 İstanbul Özel asya hastanesi ne gidiyorum Aygün hanıma gidiyorum 4seferdir gidiyorum çok ilgili çok memnunum🙏🤰🏻