huma2018 Ezgice0 hadi cnm aksine bende çok memnunum özel.degilse ne gibi ben kizmdada ona gittim şimdide tercih etimm bende tansiyon. İndarda protein fln çıkıyor son ayda baya ilgileniyor 😊
Ezgice0 huma2018 Ben Avrupa hastanesinden sonra gitmiştim irfan beye. Avrupa daha kötü. İlk hamileliğimde düşük oldu ve bebeğin kalbinin attığını sağlıklı attığını ama bebeğin küçük olduğunu söyledi. Kalbi atıyor dediği Kontrolün gecesi düşük durumum olmuştu.
Yunel Aysn0232 Zehra gündoğan a gidiyorum çok memnunum sorduğum merak ettiğim her soruyu cevaplıyor ilgiside çok güzel ilk doğumunda da onda yapmıştım doğum hanede de güzel ilgilendi normal doğum 1600 sezeryan 2350 falandı tam hatırlamıyorum benim normal doğum olucak inşallah senin ilk bebeğin mi
Aysn0232 Yunel benim de ilk olacak annem 3 dogumunuda orda yaptı memnundu ben normal de Karabük te oturuyorum ama doğuma inşallah İstanbul a gelicem annemler Sultangazi de oturuyo gül hanıma gidicem bı kaç kere kontrole gitmiştim çok iyi biriydi 😊
huma2018 Ezgice0 geçmiş olsun cnm senin baya kötü olmuş evet bende Avrupa’dan çok memnun olmayan in nsasnlar duydum ama bende dogumumu orda yapamayi düşünüyorum yada Beşyüzevler şafak Hastanesi’nde bakalım
Yenibirannee Istanbul zeytinburnu Avrasya hastanesine gidiyorum göremedim yorumlarda kimse yok oraya giden galiba
Mmom Meltemates Direk zaten 9.ayında bile satın alabilirsin şeklinde çıkıyor. Bu sitedeki numarayı arayıın isterseniz. https://www.demirsaglik.com.tr/urunler/saglik-sigortalari/iki-can-hamilelik-sigortasi
Gozdeku Eskişehir Şehir Hastanesi Ayşe hocadayım, Ümit Batıkent’te de Murat hocada. Ama henüz ümitten bilgi almadım, giden var mı?
Yldz33--06 Melike biz de kızımla orda kavuştuk 21 nisanda çok şükür ☺️ hepiniz hayırlısıyla kavuşun miniklerinize inşallah ♥️🤲🏻
Nuray11 Melegim_ ben sabit doktor seçemeden doğurucam sanırım bu ay ilyas ayana randevum var bakalım o nasıl☺