dlnyny maviscik77 ayy böyle son haftaları gördükçe ben heyecanlanıyorum doğum şekliniz belli mi? Az kalmış ne güzel🌸
Annecik_ Alse35 mantıklı çünkü yan yana odalarda doktorlar bir şey olursa da bilgi alışverişinde bulunulur belki de kendi doktorunuz bile ona yönlendirir ona da bir sorarsınız
maviscik77 dlnyny henüz belli değil haftada bire düşürdük kontrolleri pazartesi iftardan sonra gidicem nöbetçi doktor bakacak 🥰
H_Nur_K Seherucr Merhaba Canım memnunmusun hangi doktora gidiyorsun muayene ve doğum ücretini öğrenebilirmiyim 😊
Seherucr H_Nur_K merhabalar 😊çok memnunum benim doktorum Yavuz teoman 4 sene öncede onda doğum yapmıştım aynı hastanede şimdi nasipse yine onda olucak 🌸 muayne 150 tl, benimki zorunlu sezeryan 2900 tl normali bilmiyorum 😊
H_Nur_K Esrafatih_ Merhaba Canım memnunmusun hangi doktora gidiyorsun muayene ve doğum ücretini öğrenebilirmiyim 😊
Esrafatih_ H_Nur_K merhabalar Sevil Çankaya hanıma gidiyorum memnumum 150 TL bir muayene ücreti var doğum hakkında bir bilgi almadım daha 😊
dlnyny maviscik77 elif hoca çatı muayenesini kaçıncı haftalarda yapıyor bilginiz var mı? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻
Naziferabia Busbusra9 Cevat Rıfat cündübey e gidiyorum bide özel e gidiyorum hüma hastanesi orda da Hakan kaya