cgla1 Gunee açıkcası doğum için bende çok kararsızım 32 ye giricez kontroller genel olarak iyiydi ama benim çabamla iyiydi yani ben sormasam etmesem hiçbir şey öğrenemiyordum hala öyle gerçi bazen sorsanda söylemiyorlar doğum sezeryan için gün vermiyorlar sancın durana kadar tutuyorlarmış 40.haftada alıyorlarmış bu bana çok saçma geldi sonuçta normal doğum değil yani bu . Doğum için son zamanlarda iyiden çok kötü yorum görüyorum artık😒
esmakc Filizkoc çok çok iyi bir Dr ilk doğumum ondaydi simdi uzak kaldım muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz
Garfield06 rgk canim bende turkan hocaya gidiyorum. Sende nasil usg de bakarken renkli mi bakiyor doktor benim 16 haftalik hep siyah beyaz bakiyoruz. Aceba ek ucreti mi var renkli usg nin 😶
Gulsah_zorlu92 Burcu4135 benim biraz sıkıntılı geçiyor ya bol kanamalı o yüzden sürekli hastanedeyim o yüzden kaldık buralarda 😌
1prensannesi-34 İstanbul kurtköy emsey hastanesine gidiyorum giden doğum yapanlar varmı kızlar aranızda ☺️🌸
Dilara-ebe pln_f inşallahh çok teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah. Esra hanım kaçıncı haftalardan sonra muayene şıklığını arttırıyor Ben gittiğimde 30.haftada olacağım,yine ayda 1 mi çağırıyor
pln_f Dilara-ebe 32 de gitmiştim iki hafta sonra çağırdı 34 te gittim en son haftaya yine gidicem ondan sonra haftada bir e düşer muhtemel
rgk Garfield06 benim bebeğim 8 haftalık henüz hiç bilmiyorum ek ücreti var mi, renkli yapan var mi onu da bilmiyorum açıkçası