Eylulmom1 Burcag Ben Telal beye gidiyordum zaten. Ama kanamam olduğu gece acilde Vahap bey vardı onunla da tanışmış oldum 😊 ama bu sefer Ilkay Odemiş’e gitmeyi düşünüyorum.
ecemiko Nurayademir ben Denizli’de ikamet ediyorum. 36 haftalık hamileyim. Ayşe Seçil Özban’a gidiyorum tavsiye ederim kendisi inanılmaz ilgili bir doktor 💕
Nurayademir ecemiko doğum konusunda bılgınız var mı peki mesela gece doğum olsa gelır mı ya da sabaha yakın bir de randevu bulmak kolay mı Zorsa eğer mesela acil bişi oldugunda hasta alır mı bılgınız var mı
Gulsah_zorlu92 Burcu4135 😂 tüp bebek tedavimi cihan hocayla tamamladım ben gerçekten şanstı benim için Kadıköy’e geçince bende yakın arkadaşıyla devam etmeye karar verdim ama hala sorunum olduğunda ilk önce cihan hocama mesaj atarım ah canım doktorum ❤️
Burcu4135 Gulsah_zorlu92 ben tuzla da yasıyorum ama Cihan beyi bırakmadık. OKANa gidiyorduk Kadıköye gecince bizde onunla medicana ya transfer olduk 😁
Hulyaaaa Ayselplt aaa canım gazı 🥰 bende doğma.buyume gaziliyim annemler orda hala ben buraya gelin geldim. Gazi’nin neresi
Mom54544 Ballilokumum Yani tabi gormez ya normal olsam benimde görmez canım da tedavi ile olunca doğum da normal mi olsa artik diyorum maddi açıdan birikim sifirlanmasindansa elde biraz kalsın diye 😔