rabiasoydan Seherucr hangi doktora gidiyorsunuz bi muayneye gidim deniyim bakayım ücretler aynı medipol ile hemde evimin dibi😁
Seherucr rabiasoydan doktorum Yavuz teoman 😊 4 sene öncede kendisiydi şimdi tekrar nasipse doğumum yine onda olucak 🌸
Ozlem1992 Asyaayaz1 Benim doktorum o hastaneye geçmiş, memnun musunuz hastaneden tereddütlerim var biraz.
Elif2934 Tazeeanneee çok teşekkür ederim evet bu hastanede çalışıyorum 😊 kim bilir belkide karşılaşmışızdır 🌸 Allah kolaylık versin sağlıkla çabucak geçsin günlerimiz inşallah
[silindi] Nlfrylmz ben yasemin hanıma gittim ama memnun kalmadım. Birde çok bekletildik 30 dk. Muhtemelen özel muayenehanesi olan lütfiye ünlüye gidicem. Offf kafam karışıkkk. 🙈🙈🙈🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Peki siz izmitte nerde oturuyorsunuz ben kartepedeyim.
Esesay Tugcee20 Normalde konyada yaşıyorum annemlere geldim 1 ay önce gelince hamile olduğumu öğrendim şuan 6+3
Banubzkrt Asyaayaz1 bende şimdi oraya gitmeyi düşünüyorum cagla hanım basaridan oraya geçiş yapicakmis cuma gibi muayene için randevumu alicam temiz bir hastanemi acaba ?
Asyaayaz1 Banubzkrt evet kesinlikle tavsiye ederim fiyatlarıda 120 tl muane sezeryan 2800 normal 2000
Dilarayldz112 Banubzkrt Hastane için internette güzel yorumlar yok bende çok kararsızım neden geçti acaba