77Ozge77 NAZ-Naz Evet ikinci hamileliğim. İlk doğumumu Filiz hanımda yapmıştım uzmanlarda. Atakentte de Ahmet Zareye gidiyodum vefat edince Mehtap hanıma geçtim çok memnun kaldım. Bugün bizde 32 olduk ☺️
Elifvolkan2202 Melike ayın 27sinde randevumuz var öğreneceğiz inşaallah doktor 13. Haftada tahminim kız yönünde dedi 🤭🥰
neviniko nursahc Mine hanımı çok begendık biz o kadar pozıtıf ve Güler yüzlü ki bayıldık vallahı tavsiye ederim bı kere denemeni zaten devam etmek istersin😍
Kbrnrgnc Sweethommie aminn inşallah sağlıkla kucaklayalım ☺️ Ama çok fazla hastası var yoğun biraz o konuda hak verebilirim insan öyle zamanlarda mesaja cevap bekliyor haliyle 🙂
Gulsah_zorlu92 Burcu4135 😂 tüp bebek tedavimi cihan hocayla tamamladım ben gerçekten şanstı benim için Kadıköy’e geçince bende yakın arkadaşıyla devam etmeye karar verdim ama hala sorunum olduğunda ilk önce cihan hocama mesaj atarım ah canım doktorum ❤️
Hafizetosun_ 213347ayse2133 o doktora denk gelmedim ben aynı haftadayız sağlıkla gelsiin insallahh evladımız 🤲🏻 😍💖 213347ayse2133
patuli nursahc bizde 23+2 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, doğum fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba
nursahc patuli tam fiyatla patuli amiin,hepimiz inşallah. Tam fiyatları unuttum bugün kontrolüm var öğrenip yazayım size🙈