mucizemsin-21 Kızlar 3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan bebeğim 3 gündür ben dürtersem kıpırdıyor yada arada bi çok cansız kıpırdıyor 6 sında doktor randevum vardı herşey yolundaydı ogün başlamıştı hareketsizliği zaten niye böyle olduki 😞
Eceatesx mucizemsin-21 aynisi benim başıma geldi hissetmiyorum dicek kadar azdı şuan tekrar hareketlendi 26+3 olduk normal bence kuzum 😘 ben çikolata yediğim halde kıpırdamazdi kafana takma ☺️
HavvaMerve mucizemsin-21 Bu haftalarda normal canm benim kızımda öyleydi bir hareket eder bazen çok nadir etmezdi bile doktorum 28 den itibaren artacağını söylemişti kafana takma ☺️
mucizemsin-21 Eceatesx aynen ya anca dürtcem öyle kıpırdıyor yada çok cansız hareket ediyor şuan etti mesela postu açarken ama eskisi gibi güçlü değill bide hiç durmazdı öncesinde maşALLAH 😏
mucizemsin-21 HavvaMerve ay normalse takmiyim ama 3 gündür çok taktım kafama ağlicam nerdeyse o kadar alıştımki hareketlerine yalvartıyor iyice yada sallıyorum öyle hareket ediyor 😂
HavvaMerve mucizemsin-21 Ben hareket etmediğin de Meryem süresi açar karnıma koyardım o zaman uyanır hemen hareket ederdi bir dene istersen 😇