mummy_mom Göğüslerim çok büyük değil.b kup .80 -85 bedenim.25.haftadayım.Sporcu sütyeni tarzı mı sütyen kullanmalıyım,emzirme ozellikli sutyenler mi yoksa destekli yada toparlayıcı filan mı ?
Cadeis58 mummy_mom ben 10.haftalarda südyen kullanmayı bıraktım emzirme südyeni aldım teli yok desteği yok yumuşak ve rahat oluyo tavsiye ederim
momlove1 mummy_mom destekli dolgulu va önerilmiyor diyebiliyorum normal südyende ben hiç rahat edemedim sıkıyor kilo aldıkca en sporcu olan diyedüşünüyorum en azından benim için rahat
Muratnannesi mummy_mom defactoda fit sütyen kuplu atlet var. Ben onu kullanıyorum sütyen giymene gerek kalmıyor çok rahat
HavvaMerve mummy_mom 12 haftalıktan beri sütyen kullanmıyorum daralıyorum 🤦🏻♀️ Sadece hastaneye ve dışarı çıkarken gelince kapıdan hemen çıkarıyorum 🥴
mummy_mom HavvaMerve ben de oyle evde hic takmam da disari cikinca mecburen takiyoruz.rahat olanı bulsak da dışarıda da konforlu olabilsek
HavvaMerve Melike 😂 Bana göre değil sütyensizlik ama napym 🤷🏻♀️ Midem ağzımdan çıkacak gibi oluyor takınca 😂😂
Mores mummy_mom emzirme sütyeni alsanız hem gebelikte hem de doğum sonrası kullanırsınız rahat edersiniz. Extra Dışarı çıkarken yada misafir gelince takacağım rahatsız olurum diyorsanız dolgusuz normal sütyenlerden 1 numara büyük alabilirsiniz
Melike HavvaMerve Aynen öyle bende sürekli evde falan da takardım çıkartmazdım hiç şimdi nerdeyse dışarı çıkarken bile takasım gelmiyor. Kaşındırıyor gibi falan oluyorum darlıyo. hatta unutuyorum bile bazen takmayı 🤦🏻♀️😂
Muratnannesi mummy_mom https://m.defacto.com.tr/askili-gogus-kuplu-pamuklu-atlet-1610706 bir bak istersen
mummy_mom Muratnannesi ya ben böyle 2 tane aldım ama içindeki lastikli kısımlar cok sıktı beni koydum kenara.
Azramina21 mummy_mom yıllardır evde sporcu sütyeni kullanıyorum . hamilelikte de çok rahat memnunun . Yalnız pentiden aldım coton naylon tarzı sert sporcu sütyeni değil