Hafissee Resmen içerde hıncını mı alıyo napıyo anlamadım kaburgam kırılcak karnım yırtılcak hiç uyumuyo mu bu cocuk ya🤪🤪🤪 karnım yayık ayranı gibi bir sağa bir sola gidiyo geliyo 😁😁😁🤢🤢🤢
Hafissee mucizemmmmmmmm beni mahvetti ya hiç durmaz mı uyumaz mı gece yatamıyom aksam duramıyom gündüzleri 2 saat rahatım 😁
Hafissee Cihannnn kızım olacak 16 da basladık 18 de tekme şimdilerde baya içerde kavga var galiba 😁 ve döndüğünü net hissediyorum bi yan yatıyo bi baş aşagı bi baş yukarı 😁🤷🏻♀️
HavvaMerve Hafissee Aynı yeminle ya 😂 gece de gündüz de iki dakika durmuyor eşim arada kızım dur da annen bir uyusun diyor 🤦🏻♀️ Yok nerde bu haftada aşırı arttı hareketleri 🤲🏼🥰
mummy_mom Hafissee 25+4 üz al benden de o kadar.Sabah akşam gece gündüz dinlemiyo.Çok hareketliyiz zaten doktorumuz daha 12.haftamizda soylemisti siz yandiniz diye :)) bu arada oğlumuz olucak.
Hafissee mummy_mom evet doktorum bana da diyo nasıl hareketli maşallah cok zilli bir kız olcak galiba dedi 😁 ultrasonda yüzünü göremiyoz bi türlü 😁
HavvaMerve Hafissee Bende aynı bir iki saat uyuyunca şükrediyorum bazen yorulup uyuyor sağolsun o arada bende uyuyorum 🤦🏻♀️☺️ İlk kızım bu kadar değildi ama bu çok fena 🥰❤️
Hafissee HavvaMerve dogduktan sonra nasıl oldu peki 😁 ben tırsıyorum valla dogurunca da canımı okuycak diye 🤪🤪🤪
Asyaa02 HavvaMerve kaç haftalıksınız? Ben 19+4 ama daha hissedemedim desem. Ara ara hissediyor gibi oluyorum tam duruyorum bişey yok🥰 bu arada cinsiyeti kız❤️
Ecenurcevik Hafissee bizimde öyle 😂😂 maşallah haraketli bende bazen isyan ediyorum sizin gibi 34+2 yiz bizde hırslarını alıyorlar galiba 😂😂