Ayseee4238 Merhaba arkadaşlar Kayseri de detaylı ultrason çektiren var mı varsa hangi hastane hangi doktor ve ne kadara cektirdiniz. Şimdiden teşekkürler
MinnieMouse Ayseee4238 ben hamileligim boyunca humaya gittim, detayli ultrasonu da orda baktirmistim. Burda yazilan rakamlar bana cok uc geliyodu, napicam diyodum ama ben gecen sene 150-200 arasi biseye baktirmistim. Su an ne kadar bilmiyorum ama.
e_doga Fakültedeki perinatoloji bölüm başkanı Mehmet Tayyar ın özel kliniğine gittim. 500-550 TL civarıydı
Alev16 MinnieMouse takipi hastaysanız 200 TL takipsiz hastaysanız 350 tl hüma hastanesi fiyatları. Gecen hafta arayıp sormuştum bende
Oykum_pinar38 Medinekk ben ilk çocuğumdada ona gittim gayet ilgili bilgili zaten yılların doktoru tanınmış bilinmiş fakültede bölüm başkanı profesör bir hocamız şimdi 23+1 im 2 hafta önce gittim detaylı için Mehmet hocaya en son 500 liraydı ücret
Haticebt Medinekk memnun kaldım evet.. doktorum da onu önermişti zaten.. ultrasonda eş alınmıyor, bilgilendirmede eşi alıyor..