Nazlierva3535 Aysegul2210 Çiğli de yaptım ilk doğumumu özel hastane de yapsam bu kadar ilgili bu kadar güzel temiz bir hastene olurdu ancak inşallah ikinciyide orda düşünüyorum tavsiye edebilecek tel hastane herşeyin özel oluyor
Susamtanem2 Nazlierva3535 Simdi Dr unuz kim bende 3 sene önce orda yaptım normal doğum odaları ozellerde yok
Miskokulum35 Aysegul2210 4000 4500 doğum. Valla biz ne zaman gitsek temizlik yapıyorlar sürekli yer siliyorlar. Çok temiz biz çok memnun kaldık hele doğum katı çok temiz.
Bbtaan Bende Çiğli bölgeye gidiyorum dr Havva bence gayet güzel ilgileniyor sorularınıza cevap alabiliyorsunuz en azından diğer devlet doktorları gibi değil
Annekus Aysegul2210 İzmir Buca kadın dogum hastanesi ilk dogumum orda ikinciye de oraya gidiyorum Mehmet bora bozgeyik efendi Bi doktor
Nazlierva3535 Aysegul2210 hayır ikili test yapılıyor ama detaylılar artık genel olarak bütün devlet hastanelerinde kalktı
acemiannne Buca kadın doğumu övüyorlar. Hiç gitmedim bende özelde muayene oluyorum ama dediğiniz gibi pahalı o yüzden bucayı düşünebilirsiniz. Tek odalarda tutuyorlarmış özel gibi hissediyormuşsunuz diye duydum üç beş kişiden