Merhaba canlar bu anı paylaşmayı bende çok istiyordum banada nasip oldu rabbim isteyen herkese yaşatsın ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin bugun 3.günümüz evimize geldik çok şükür perşembe günü saat 12 de genel anestezi ile doğuma girdim bu benm 2. Genel anestezi ile doğumum ama siz siz olun en iyisi bence spinal çünkü genelde ayılması biraz skıntılı oluyor 12.20 gece bebeğim olmuş 1 hafta önceden 4 doz ciğer geliştirici yapıldığı için sadece tedbir amaçlı ısı altında 3 saat beklettiler bende saat 13.00 da ameliyathaneden çıkıp odaya geldiğimde yeni yeni kendime geliyordum ağrım vardı birazcık ama sonra ağrı kesicilerle geçti ameliaytta sadece 1 ünite kan vermişler başkada gerek kalmamış çok şükür doktorum rahimi sıkıntısız bir şeklde kurtardık dedi 47 cm 2.525 gram bi oğlum oldu odaya getirdiklerinde ne ağrım kaldı ne sızım tabi çok küçül olduğu için hemen ememedi sütümde zaten daha gelmemişti ilk defa bugun sağarak yavaş yavaş sütümü indirdim sağıp sonrada emziriyorum eğer sormak istediğiniz aklına gelen bir şey olursa seve seve cevaplarım rabbim herkesin evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻❤️