talhanin_annesi Kızlar Zeynep kamilde doğum yapan varmi ben orada doğum yaomk istiyorum bilgiliniz varsa benimle paylaşirmisiniz?
Yaprakdokumusever talhanin_annesi ben düşünüyodum fakat refakatçi almıyolarmış artık o yüzden yapmayacağım
talhanin_annesi Yaprakdokumusever nerde doğum yapicaksiniz peki ben normal doğum istiyorum açılmam olursa insAllah ozllerde sezeryana aliyorlrmis..
Yaprakdokumusever talhanin_annesi pendik medipole gidiyorum doktorum normal doğum yanlısı hatta şuan egzersizler falan verdi inşallah normal doğurucam
talhanin_annesi Yaprakdokumusever bende baktimda baya sevilen bir doktor bir dahaki kontrolüme ona gideceğim cok teşekkürler 🙂
talhanin_annesi Yaprakdokumusever 17 haftaligim şuan normal istediğim için şimdiden araştırıyorum çünkü bu zmana kadar gittigim doktorum sezeryana alıyormuş hemnn . Medipolda randevu aliniyormu? Randevusuzmu muayene oluyorsunuz.
Yaprakdokumusever talhanin_annesi randevulu , hele ki saadet hanıma en az 1 hafta önceden randevu bulabiliyorum epey yoğun