Merhaba tatlış Anneler🌺🌸Ben meleğimi doğurdum🌺Dun geceden beridir duzensiz kasilmalarim vardi.⅔/15/30dakkadan bir 20/40saniyyelik kasilmalar.Sabaha kadar evde 7saat boyunca evde cekdim agrimi.Sonrada doktorumj aradim hemen git hastaneye geliyorum dedi.Her seyimi hazirlayib gitdim.Cati muainesi oldum ve 4 sm aciklik vardi.Evet dedi Dogmaya gidiyoruz😬😁Tabiki güle oynaya gitdim.Odada beklemeye basladik.Topla oynadik,ilik su aldik ve doktorum 8sm oldu dedi.2santimda olsa yeter bize 10smla basi donecek.Gercekden onlarin dediklerini harfiyen yaptim(arada bagirdim ama olsun😁)ikinmam lazimdi dogru ikinmadigim icin bebek yolda kalmisdi.Sonda oyle bir guc geldiki birde baktim kizim kucagimda.Yaa anlatamam yani oyle mutluluk yok🌺Tarifi zor derler ya bak iste o.E tabi benim kiz hemen süt emdi.Simdi istemiyor nedense.Ben gitmemisden once esim rafakatci idi.Iyikide gelmis,bizimle birlikde olmus.O kadar yardimi dokunduki.Benim gucum yetmediginden ikinmaya sadece bir dikis atildi.Oda pek acitmadi kizim kucagimda idi.Evet basini agritmayalim🌺Allah isteyen her kese nasib etsin.Korkmayin duzgun nefes alib verirseniz,ve ikinirsaniz her sey cabuk gecer ve kucaginizda olur.Bizimde animiz buraya yazilmis oldu🌺🌸