Aleyna95 Son adet başlangıç tarihine göre hamileliğimi takip ediyorum fakat doktora gidince crl ölçümün de bazen benim takip ettiğim tarihden 1 hafta geri veya 3 gün ileri oluyor normal mi bu durum ve ben hangisini ciddiye alıcam ?
D-uysal Aleyna95 önden gitmesinde bi sakınca yok benim adet tarihime ultrason arasında 2 hafta vardı son kontrole gittiğimde kilosuda boyu da fazla gelişmemişti yani kendi tarihini yakalıyor biz ne kadar hesap etsekte bebek kendi kadar veriyor zaten :)
momsboys Aleyna95 bu cok normal bebegin gelişimi ile alakalı bişey zaten 2 hafta önde geride olması normal fazlasında takip gerektiriyor
ysmn_kck17 Aleyna95 Benim sat a göre 30+4 ama bugün 30+6 çıktı . Ölçümler de oynama olabiliyor . Bu oynamalar 2 hafta ileri ve ya 2 hafta geri şeklinde normal karşılanıyor . Ama haftası daha fazla gerileme ve ilerleme yapmışsa doktor daha sık kontrol altına alıyor .
Derinin-annesi Aleyna95 sat a göre hareket etmenız lazım.Ölçüler bazen ileri geri olabiliyor.Benımde sürekli değişiklik gösteriyor.İki hafta ileri yada geri normal kabul ediliyor.
balbocegimm Aleyna95 ultrason ölçüleri bazen ileri geri olabiliyor bu ultrason cihazlarının farkli olmasindanda kaynaklaniyor
Mavi34 Aleyna95 evet ölçüm her zaman tam tutmuyor benim 1 haftaya kadar ileri çıkıyor bazen aynı günde çıkıyor takılma ona cihazlarla alakali