BurcuGorkem Trimester yeni girdim ve ayakta biraz dursam sağ kalçama agrı girip bacağıma yayılıyor bu normalmi
arzubldk BurcuGorkem benimde belime ağrı saplanıyor resmen uzansam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum
mlkmlk90 BurcuGorkem bendede var aynı durum doktor magnezyum eksikliğinden olabilir ödem topluyordur dedi her gün 1 tane maden suyu içiyorum birde çörek otu yağıyla masaj yapıyoruz ağrıyınca çok iyi geliyor tavsiye ederim
BurcuGorkem arzubldk bu boyle doguma kadar sürüyormu ki acaba yemeği bile zor yapıyorum hemen agrı başlıyor daha 14 haftalıgım
HavvaMerve BurcuGorkem Yok canım 3.trimester geçince o son buluyor başka şeyler geliyor 🤦🏻♀️ Benim öyle oldu ☺️
Elfglce Benım ıkıncı hamılelıgım ılkı bu kadar agrıyla gecmedı su an 16 haftalık smdıden boyleyse sonra ne olur bılemıuorm azcık yorulmam yetıyor hoc kalkamıyorm
Aycmmm 2.gebelikte daha cok oluyormus bendede var agri cok 50 mt yuruyim aksam yerimden kalkamiyorum :( napicaz bilemiyorum gunde 3 magnezym iciyorum artik ama yinede ayni :() 23 haftaligim bu arada