melekanesi Kızlar 11 haftalık hamileyim.(ikiz gebelik) Haftada başlayan mide bulantısı ve kusmam hâlâ devam ediyor. Doktorum prilam dr verdi. Bu işe yaramazsa zofer kullan dedi. Prilam uzun süre işe yaradı. Ama bu hafta başına kadar o da fayda etmemeye başladı. 2 gündür zofer kullanıyorum.(Doktorum günde 1 dedi) Fayda etmedi. Hiç birşey yiyip içemiyorum. Su bile. Limon, zencefil çayı, beyaz leblebi, çubuk krakeri denedim. Ama yok onlqr bile gidiyor. Ne yapacağım bilmiyorum? Öneriniz var mı?
esmerrmm melekanesi malesef hamileligin ilk baslari boyle oluyor bende cok zor atlattim prilam sadece kusmami engelliyordu ama yinede o ilaca devam ettim 18+5 haftaligim eskiye gore biraz daha iyi oluyor bulanti en azindan inallah bir an.once atlatirsin
esmerrmm melekanesi bu arada ac karna su icme bulantini arttirir . Az az cok sıklıkla ye miden boş kalmasin mesela bi leblebi ye yarim saat bi saat sonra salatalik havuc ye meyve ye seni ne rahatlatirsa onlari yemeye calis
Metehan_ve_annesi melekanesi gece yatmadan aç karnına 2 adet alınca bana etki ediyordu o yüzden sordum
Fdilekk melekanesi onzdy kullan canım bende böyleydim gunde 6 7 kere cıkardım ama o ılacı sabah ac karnına bı kere alıyosun dılınde emerek snra asla olmadı bende
mavi_kus melekanesi bende 10 haftalığım berbat durumdayım 2 haftada 4 kg verdim hiç yiyemiyorum yediğim 5-10 dk da 🤢 çıkartıyorum randevum ayın 21 inde acile başvursammı bilemedim inşallah hepimiz rahatlarız yakın zamanda 🙏🏻
melekanesi mavi_kus doktorun ilaç vermiş miydi canım? Bana prilam dr vermişti. Devam ederse zofere başla dedi. İkisi de ise yaramazsa serum taktır dedi. Dün serum taktırdım. Çok şükür şimdi iyiyim. Doktoruna konuş bence
Hmyraksoy melekanesi ben doğana kadar kustum. Bazen kimi hamilelikte ne kullanırsanız kullanın geçmiyor🤷🏻♀️ Allah yardımcınız olsun🌹
mavi_kus melekanesi prilam verdi işe yaramıyor, zoferden bahsetmedi hiç. Devlet hastanesi olduğu için doktora kolayca ulaşamıyorum ki.. sağlık ocağının ebesine mesaj attım git serum takarlar dedi gidicem sanırım