Dmlomrk Merhabalar 4 haftalık gebeyim kasık ağrıları olanlar ne yapıyor birde doktor bana progestan 100 mg önerdi kullanan oldu mu teşekkür ederim
DCAbr Dmlomrk su an sadece dinlen ilk haftalar ozellikle yorulmaman gerek agir kaldirma egilirken dikkat et ani hareketlerden kacin kasık agrilarin icinde yapacak.pek birsey yok cunku cok normal herkeste oluyor genellikle orda gelisen minik bir can var 😌
Slcnslcn Dmlomrk ilk haftalarda benimde cok oluyordu. Rahim buyudugu icin normal diyordu doktorum. Sen doktoruna gittiğinde yinede soyle. Bu arada progestani bende kullandim 1 kutu bitirmiştim.
Dmlomrk DCAbr çok teşekkür ederim cevabınıza bide progestan verdi kullanan oldu mu acaba çevrenizde yada siz
Dmlomrk Slcnslcn çok teşekkür ederim şuan rahatladım ilaç kullanmak sakıncalı olur diye düşündüm sürekli sonuçta doktor verdi tabikide ama psikolojik sanırım cevabınız için teşekkür ederim 😊
Slcnslcn Dmlomrk korkma cnm ahh annelik gudusu demi 4 haftada da olsa nsl yerlesio insanin icine. 🙏 zararli olsa doktor vermez zaten. Progestan hamilelikte gerekli bi hormonmus. Onun icin takviye gibi düşün. Duzenli kullan aksatmadan. Sifa olsun insallah. 😊
DCAbr Ben ilk gebeligimde dusuk yaptim 6 haftalikken su an 11 hafalik hamileyim gecen defa kullanmamistim ama.bu defa doktorum hemen progestan basladi. Doktorun onerdiyse sakin ıhmal etme cunku azligi tehlike ozellikle ilk haftalar icin bide mide bulantin felan varsa doktorunada sor tabi benim doktorum dogum kanalimdan almami soylemisti ilk agizdan aldim ve cok mide bulantisi bas donmesi yapti aklinda bulunsun..
ZeynepzdemirAkta Selam sevgili anne adayları. Benim de ilk gebeliğimde 8 haftalıkken bebeğin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Üzerinden tam 1 yıl geçti. Şu an 6 haftalık hamileyim ve doktorum bebe aspirini kullanmamı önerdi. Kanı sulandırdığı için kan pıhtılaşmasını büyük ölçüde önlüyor. Bebekte kalp durmasına neden olan bir etken de kan pıhtılaşması.