Minigimyolda Sibelgulerbaylan çok silik görünüyor iki gün sonra tekrarlayın koyulasirsa kan verin şimdiden hayırlı olsun
GamzeBaz Sibelgulerbaylan gözün aydın darısı bna ve isteyen herkese inş sol kasığım ağrıyor bakalım varmı yok mu adet günü öğrenirm artık
Sibelgulerbaylan Aysenuray öyle yapcam canım adetim de tam yasakların açılmasına yakın acelee etmek istemiyorum
Sibelgulerbaylan GamzeBaz inşallah canım Kadir Gecesi bugün bol bol dua edin dualarım hep bizlerle 🤲🏻🤲🏻
zehranurr Sibelgulerbaylan bekle canım bir şey olmaz. O zamana kadar bi kaç test daha yap istersen koyulaşmaya takip etmiş olursun
akgunbirsen Sibelgulerbaylan valla bence daha 1 hafta olmasına rağmen iyi bile çıkmış. Erken yumurtlama olmuş olabilir. 😻
Zelsonr Sibelgulerbaylan Hayırlı olsun canım kan testiyle mutluluğunu taçlandırsın rabbim inşallah 🤭💕💕
Iamghs 2 gün Sonra tekrarla testini bence.. Adetim 6 gün gecikince bende test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim beta hcg 3540 çıktı kan testiyle hamilelik doğrulandı ama henüz keseyi göremedik 4 hafta 5 gün olduğu için sizlerdede böyle birşey oldu mu