Mevldee Şimdi tekrar hamileyim uygulamaya göre 4+6 ama hiçbir belirtim yok hiç midem bulanmıyor boş gebelik vs olur diye çok korkuyorum. Sadece göğüs ağrım var sıfır bulantı.
Burcuckmk Mevldee benim bulantilarim 6. Haftadan sonra başlamıştı canim bide herkeste belirti vermeyebiliyor hayirlisi olur insallah allah gönlüne gore versin
Duygu_85 Mevldee tüp bebekle hamile kaldım, hamile olduğumu bildiğim halde belirtim yoktu. 7.haftada kalp atışı duyduk, yine belirtim yoktu, sonra başladı. Endişe etmeyin, doktorla kontrollü gidin. Umarım bu sefer sağlıkla tamamına erer hamileliğiniz
Nalinnn Mevldee ben yarın 8 haftalık olucM ama hiç bulantım yok çok şükür bu kişiden kişiye değişir merak etme
ebruclmtsdmr Mevldee bende 10+2 haftalık 6. haftadan sonra başladı mide bulantısı ve hala devam ediyor
Iamghs Bende 8 haftalıkken kese küçülmesi yüzünden kürtaj oldum 2. Hamileliğim şuan beta değerim 3540 çıktı ultrasonda henüz kese göremedik 4 hafta 5 günlük oldğu için bende cok korkuyorum insan bir kere böylr birşey yaşadımı artık daha hassas oluyor
Mevldee Iamghs küçük olduğu için ultrasonda görülmüyor bana da doktorum o haftada göremeyeceğimizi söyledi canım
Aslinur Mevldee bende aynı şeyden korkuyprum bir kimyasal bir kalp durmasi yaşadim rabbim sağlıkla kucağımız almayı nasip etsin
Mevldee Aslinur pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanıyorum zaten hep bi tedirginlik inşallah güzel olur
Iamghs Mevldee bayramdan sonraya inşallah görülür..Bugün 5 haftalık olduk ve idrarımı yaptıktan Sonra kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabileceğini söylediler kötü birşey olmasın tek duam o 🤲🏻
atlasinannesii Mevldee ya çok heveslendirmek istemem ama bende kimyasal gebelik yaşadım kimyasal gençliğimde hamileliğin bütün belirtileri vardı koku hassasiyeti olsun mide bulantısı olsun baş dönmesi falan sonra kimyasala gebelik oldugu nu öğrendim aradan 2 ay geçmeden yine hamile kaldim ve kimyasal gebelikte olan hiç bi şey bunda yoktu şu an 30 . Haftamdaym belki sende hamilesindir herkes aynı olmaz ama kendini üzme inşallah hayırlısıyla bebişin olur
Mevldee atlasinannesii ben kimyasalda da hiç gebeliğe dair bi belirti hissetmemiştim. Ama ikinci gebeliğimde vardı çoğu belirtiler. Bunda sadece göğüs hassasiyeti. O yüzden korkutuyo. İşte bi de şu internet. Yok boş gebelik vs.
atlasinannesii Mevldee içini rahat tut kendini strese sokarsan daha çok üzülüp evham yapacaksın inşallah hayırlısıyla olur
Mevldee atlasinannesii haklısın çok şey düşünüyorum ☹️ teşekkür ederim sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah 🌸🌸