Rabia2934 Bebeği hep sağ tarafımda hissediyorum hareketleri falan 26 haftalığım ve hala öğrenemedik cinsiyeti göstermiyo sizce sağda olunca kız mı erkek mi tecrübelerinizi yazarmısınız ? Benim bildiğim sağda olunca erkek olurmuş doğru mu ?
Alyaesmaa Rabia2934 ilk kızım hep soldaydı ikinci kızım hep sagda onunla ilgisi yok bence😊 Baya büyümüş bebiş iyi dayanmışsın ben 12. haftamda merakımdan çatlıyodum😂
Elif5361 Rabia2934 baya sabretmişsin başka doktora gözükseydin bebek pozisyonundan dolayı mı göremediler acaba benim bebek sağda erkek onunla ilgisi var mı bilmiyorum da ☺️
gizemozdemir1990 Rabia2934 bebegim sagdaydi ve kiz. Onunla alakasi yoktur. Bu arada bebekler aksamlari gosteriyormus, bir tanidigim acile bir bahane ile gidip cinsiyet ogrenmisfi aksam yemekten sonra. Bu arada detayliyi 18-22 arasiyaptirmaniz gerekiyordu diye biliyorum.
Rabia2934 Elif5361 iki farklı hastaneye gittik her gitmeMizde bu sefer öğreniriz diye ama pozisyon baya değişmedi bacakları kapalıydı hep en son da gittik bu Sefer de arkasını dönmüş baya inat yani göstermiyo tahmin bile etmiyorlar
Rabia2934 gizemozdemir1990 evet de işte randevü bulamadık dün gittim devlete doktor özele gidebilirsin bu hafta dedi
BusraUras Rabia2934 benim kesem sağ tarafta oluşmuştu ama bebiş büyüdükçe sola gitti. Erkek. Bence ne tarafta olduğuyla bir alakası yok cinsiyetin. Banada herkes hamile kaldığımda kesen sağdaysa kızdır diyordu ama bebişim erkek. Rabia2934