Havva58 31 haftalık olduk ama 3 gündür oğlumun hareketlerini hissetmiyorum oynamıyor sizce neden hastaneye gitmeli miyim
Kaderimm Havva58 Cnm hiç mi bı kipirdama yok eğer öyleyse bı git doktora haftamız aynı benimki yerinde durmuyor
Gamzeee89 Havva58 3 gün hiç hissetmemek uzun Bi süre canım şuan tam hareketli zamanları en ufak Bi hareketi bile yoksa lütfen ihmal etme
Hefe Aynı haftada bende yaşadım bir gün oynamadı sadece ben hemen doktora gittim nst de sorun cıkmadı ama doktor sürekli takip et dedi iki saatte on kez hareket etmezse yatırcam demişdi
Medilifegun Havva58 kızıma hamileyken haftalarda 1 saat bile hareket etmese panikliyordum ben 3 gün nasıl dayanabildiniz
Duygu_85 Havva58 belki de normaldir ama ben olsam hemen doktora giderdim, hiç değilse kafanız netleşir, böyle endişe ile daha zor. Yakınınızda hastane var mı, gidebilir misiniz? Bence imkanları zorlayıp gidin, pişman olmayın sonra. Sağlıklıdır umarım bebiş.
Mom789 Havva58 3 gun cok fazla en hareketli oldugu haftadasin bide derinden falandami hiç hissetmiyorsun minicik yani normal değil bence çünkü bekleme git hastaneye
birprensesvebirprensannesi Havva58 Burda bunu sorman hata canım ne olur vakit kaybetmeden hastaneye gidin lütfen çok fazla zaman kaybetmissiniz hiçbir şey yapmayın evde ve acil şekilde gidin haber edin mutlaka bizi
Gamzeakd Havva58 3 gün çok fazla doktorum günde 10 kereden az oynarsa gel dedi . Hemen. Doktora giidn . İnşallah bi sıkıntı yoktur
Rabis01 Havva58 29 haftada ayni seyi yasadim post bile actim burada 3gun bnmde hareket etmedi aslinda ediyordu ama etmiyormus gibi okadar az ve yavastiki kayma gerilme tekme hic biri yoktu yeni hissedilen gibi gunde 1 yada2 kez anca oluyordu ben 4.gun sabahi doktora gittim doktorda bi sasirdi ama belli etmedi fazla bana eliyle falan durttu rahatsiz etti baya oglum banamisin demiyordu kalp atisi herseyi normaldi nts ye girdim ordada hersey yolunda cikti yer degistirmisti benmki ayaklari kafasina dogru geldigi icin rahat hareket edemiyordu cok sukur duzeldi artik cok hareketli endiselenme ama doktorada git ihmal etme bnmde cuma cumartesi pazar olmustu bu sekil pazartesi sabah direk gittim