Yasemin_35 Ben de şöyle oldu öncesinde doktorum prilam önerdi ancak sadece bir süre iyi gelmişti yine bir gün aşırı kusmam oldu prilam kullanmama rağmen artık işe yaramıyordu. Gece acile gitmek durumunda kaldım Zofer serum verdiler. O kadar iyi geldi ki doktoruma gittiğimde bunun hapı olup olmadığını sormuştum direkt zofere geçmem yerine günlük prilam kullanımını 4e çıkardı eğer yine geçmezse arada Zofer hap kullanabileceğimi söylemişti. ( Çünkü bu hapı kemoterapi görenlere de veriyorlarmış bulantı yaşamasınlar diye) Sonra baktım Zofer kullanmadan kesinlikle baş edemiyorum doktora danıştım günde bir kere devam edebilirsin dedi çok etkili bir ilaç gerçekten günde bir tane içince kesinlikle bulantı yaşamadım. Yaklaşık üç paket bitirdim artık kesmem gerekiyordu ilacı bir anda kesmeye cesaret edemedim aynı şeyleri yaşarım diye o yüzden günde yarım kullanmaya başladım. Yine iyi hissediyordum kendimi sonra bir gün tamamen kestim ve bulantılarımın bittiğini o zaman anladım. İlaca teşvik gibi olmasın ama bulantı konusunda benim gibi ağır bir dönemden geçiyorsanız kesinlikle doktor önerisiyle kullanılmalı bence ben lavabodan çıkamıyordum istifra etmekten. Haliyle bir şey yiyip içemediğimde de vücudum susuz kalıyordu. O yüzden benim kurtarıcım oldu.