Deletedmom_5 Normalde hamilelikten öncede cok terlerdim de şimdileri hava soğuk ama koltuk altım falan su gibi oluyor dışarı markete bakkala falan gidiyim sırtım yağmurda ıslanmış gibi oluyor aldırcam en sonunda ter bezlerimi 😁
Minikturtageliyor Deletedmom_5 hamile kalmadan önce çok terlemezdim , şuan deli gibi terliyorum sırtımdan su akıyor 😂 havalar ısınıyor nasıl olacak bilmiyorum 😂
Zekplt Deletedmom_5 bende geceleri özellikle çok terliyorum canım doktorum dediki su şeklinde çok yoğun ter atıyorsan kontrole gel çünkü bu şekilde olup bebeğin suyunu vucuttan atan olmuş böyle birşey basıma geldi dikkat et demişti aklınızda olsun
MDT Deletedmom_5 ben de hamilelikten önce aşırı terlemezdim. En azından bu aylarda ama şimdi özellikle memelerim çok terliyor. Altlarına bez koyuyorum pişik vs olmasın diye sıksam suyu çıkacak. Bebişin pişik kremini kullanmaya başlayacam yakında. Memelerim ağlıyor resmen 🥲🥲😂
Ebreva Deletedmom_5 ben hele gece yatarken su oluyorum saçımın dipleri bile kızımdada böyle olmuştum birde 40ımın cıkmasına yakın geçmişti deliricektim artık o zaman sacımı ensemde kestirmiştim kurumuyorsu sürekli duş al almaktan bakalım bunda napıcaz 😂
Deletedmom_5 Minikturtageliyor sorma daha mayısta böyleysek bunun yazını düşünemiyorum geliyor gelmekte olan 😁
Deletedmom_5 Zekplt aa şaşkınım şuan öyle bir şey olabiliyormuymuş🤔😳😲 insallah öyle değildir ya ben hamilelikten öncede bu şekilde terlediğim için çok önemsemedimde korktum açıkcası şuan
MDT Deletedmom_5 pişik yok hayatım şaka olsun diye söyledim onu ama teşekkür ederim olursa aklımda bulunsun. 😌
Deletedmom_5 MDT annemin pişik olurdu memesinin altı o yüzden sizinde olabilir diye düşündüm bir anlık 😁🙂
Deletedmom_5 Ebreva zaten yazın ensem hep ıslak bide üstüne saç derim terleyince kaşınıyo ay düsününce bile nefes alış verişim degisti 😁
MDT Deletedmom_5 olabilir canım. Olası bir durum yani. Hele ki şimdi hamilelikten büyüyorlar ya mümkündür 😌
Asdfg7654 Deletedmom_5 koltuk altına yapılıyor terlemeyi engellemek o ıslak görüntüden kurtulmak için. Bi araştırın derim