deletedmom28 MinikkMucizem beta değeriniz 900 civarında oldugında kese oluşuyor yani 5. Hafta sanırım
istanbulluanne MinikkMucizem Biz 4+3 te görmüştük ama hic kan testi yapmadan direk gitmiştim ben betami falan bilmiyorum o yüzden 🙂
MinikkMucizem deletedmom28 benim ilk 35 di 2 gün sonra 120 di doktora gideceğim güne kadar her 2 günde 2katina artarsa 1900 falan oluyo inşallah görürüm 😊
deletedmom28 MinikkMucizem inşallah cnm kese görülse bile embriyo yerleşmemiş olablir daha 7.hafta kalp atışını fln duyarsın inşallah 😘
MinikkMucizem Dilek37 bende 1500 diye duymustum ama ilk gebeligim hem çok heyecanlı hem çok sabirsizim inşallah cuma günü gittiğimde görebilirim 🙈😊
Dilek37 MinikkMucizem seni çok iyi anlıyorum ☺️ Ama az sabır insallah hemen görürsün için rahatlar. Sonrada kalp atışını duymak için sabırsızsızlanacaksın 😀
Babies16 Kisinin kilosuna da bagli olarak deismekle beraber 1000 3000 hcg sonrasi gozukur alttan.ama karindan benim gozukmemisti kan vermistim 8800 cikmisti.sonra alttan bakjnca gordu dr.usg biraz eski dedi.bir suru sey etkileyebiliyor yani
Patito__ Bnm 1500 lerdeylen gozukmedi 2300 de gittim gozuktu erken gitme cnm adetinin uzerinden bir hafta gecsin en az dr 4/4.5 haftalik dedi