Elifadgzl Kızlar yerleşme kanamanız adete kaç gün kala oldu benimkine daha 7 gün var kahverengi leke geldi bugün yerleşme kanaması olabilir mi sizce😊
Busy Elifadgzl benim de adetten 1 gün sonra oldu pembemsi akıntı. Ama herkeste farklı oluyo, adetten önce olanlarda var
sema12818 Elifadgzl benim adetin ustunden 4 gün geçtiğinde olmuştu 1 defa geldi baska gelmedi açık kırmızı renkti
ysmn_kck17 Elifadgzl Benim adetim gecikti gebeliğimi öğrendim sonra geldi 🤭🤭 bu işte bı terslik vardı sanırım 🤭🤭
KubraAydin ogluileannesi nasıl oluyor bu kanamalar hiç anlamadım 2 gün var adetime dün sahurda nokta kadar bi akıntım olmuş pembe renk çok açık bi pembe şuan da nokta nokta var kahverengiye dönük 🤷♀️
kindersurprise ogluileannesi benim de aynı bu şekilde oldu adete 1 gün kala ya da 1 gün önce başladı iki üç gün sürmüştü oldu olacağım herhalde derken bir hafta adet olmayı beklemiştim😃 olmayınca test verdim pozitifti
Busy KubraAydin devamında rengi koyulaşıp kanama artmıyorsa yerleşme kanamasıdır 😊 insallah hayırlı haberler alırsınız 🤲🏻
KubraAydin Busy rengi daha mı kahverengiye dönerse olur , yaaa rabbim inşallah mübarek gün inşallah hamileyimdir allahım kabul eder dualarımı hamile haberimi alırım inşallah hasta olmam 🤲🏻🤍
sema12818 KubraAydin yaaa tüh. Üzülme dua et bugün kadir gecesi en kısa zamanda Allah sanada nasip etsin insallah
gizemozdemir1990 Elifadgzl Elifadgzl benim adetim gectikten sonra oldu. Adetimin geciktiginin ertesi gunu test pozitif cikti, ertesi gun kanda cikti. Sonraki gun pembe bir akinti oldu o kadar. Doktor yerlesme kanamasi dedi. Genelde pembe oluyor diye biliyorum