Linam6868 yagmur_69 Okudum Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah yüzünü güldürsün su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine insaAllah🌹🌹🌹🌹
Hmyracan yagmur_69 okudum. Rabbim mübarek Kadir gecesinin hürmetine dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşAllah 🌺
Burcunur__ yagmur_69 ah kuzum okurum tabi rabbim en hayırlı en tez zamanda sağlıklı Nur topu gibi evlat nasip etsin inşallah ☺️☺️
Duygus97 yagmur_69 okudum canım mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim sana da isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bizlere de sağ salim kucağımıza almayı inşallah 🤲🏻🌺
Elifmstf yagmur_69 okudum canım Allah kabul etsin inşallah Rabbim bütün evlat isteyenlere hayırla sağlıkla kucaklarıni doldursun. Hamile olan annelere sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin 🤲
huzeyma89 yagmur_69 Okurum tabi akşam teravih namazından sonra da sizin için enam suresinin son sayfasını okurum inşallah hatta okuyabilecekler okuyup sizi duasına katsın sizde okuyun inşallah 🤲🏻