Busbusra9 yagmur_69 okudum canım Rabbim İnşaAllah en kısa zamanda sana ve tüm isteyen olmayan kardeşlerime nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🌸
Duam_ yagmur_69 okudum Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmak isteyenlerle birlikte sanada hayırlı ile evlat nasip etsin bu güzel günün yüzü suyu hürmetine 🌺
Ecren yagmur_69 okudum canım Rabbim sana da bi evlat nasip etsin Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine inşallah
Elf-Brcntrk yagmur_69 okudum kardeşim Allah kabul etsin Rabb im sana hayırlı sağlıkla bir evlat nasip.etsin
elisam1206 yagmur_69 okudum, inşallah hayırlısıyla güzel haberlerin olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
elifpusat yagmur_69 cnm okudum ama hazır ramazan cikmamisken Enbiya süresinin sadece son sayfasını 70 kişiye okut sadece ramazanda geçerli bu 70 kişi bulamazsan burdan post aç gönüllü okumak isteyen okudum yazar Allah sana da hayırlısıyla nasip eder inşallah
huma2018 yagmur_69 okudum.cnm Allah kabul etsin rabim Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlere inşallah 🤲🏻😊