Bedir-Sevgi Kızlar hepinize merhabalar 21 hafta olucaz zaman zaman hissediyorum hareketlerini bazende hissetmiyorum böyle olanlr varmı daha erken mi acaba ilk gebeliğim bu arada şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlara 😇
eilik Bedir-Sevgi 28. Haftaya kadar düzenli olmaması çok normal merak etmeyin 😊 Özellikle 30 sonrası her gün hareket ediyor 🥰
Remziye_2121 Bedir-Sevgi ben 16+6 da hissetmeye başladım ilk gebeliğim şuan da 18+2 yim akşamları geceleri çok hissediyorum
Fatos_teke46 Bedir-Sevgi 20+6′yiz 18 den sonra çok hissetmeye bsladm şimdi nadir hissediyorum sanırım normal üstelik az önce uyuyordu galiba hiç hareket etmedi fasulye yemiştim etkisinden sanırım birden gaz patlaması gibi sesler geldi korktu hareketlendi 🤷🏻♀️😁
Busenurk eilik ilk nasıl bi his. Ben 17 oldum arada karnımdan pıt pıt bişeyler oluyo ama çözemiyorum hareketlerimi değilmi diyw 😕
aysegul6648 Busenurk Bende öyle hissediyordum bağırsaklarınmin hareketi mi bebek mi diye hep şüpheye dusuyordum bebekmis
eilik Busenurk Pıt pıt minik dokunuş şeklindeyse bebeğinizdir 🥰 Zaten anlıyorsunuz bebek olup olmadığını zaman geçtikçe, haftanız da bebek hareketlerini hissetmeye başlayacağınız zamanlar 🥰🥰