Eyll1010 Selam kızlar şunu öğrenmek istiyorum eczanede çalışan biri TC kimlik numarası ile geçmişe dönük kullanılan tüm ilaçları ve muayeneleri görebiliyor mu bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen
Eylulunannesi-2 Eyll1010 göreblyor cnm. Hastalar gelyor adını blmyolar hep kullamyorm filan dynce gecmsten bakıp veryordk.
Beyzan Eyll1010 belli bir zamana kadar geriye dönük yazılan ve alınan ilaçları ve muayeneleri görüyor evet. Benim eczacim söylüyor şu ilactan almıssiniz şu tarihte. yenisinii şu an sistem vermez vs gibisinden ya da bazen ödeme çıkıyor şu tarihte olunan muayenenin parası diyor
Eylulunannesi-2 Eyll1010 muayenelri görebldgmzi sanmam. Onu hastane de göreblyolar sadece muayene ücretin cıktgnda hangi hastanede muayene oldgn hangisinin ücreti cıktgı görunuyor. Ama öyle 1 sene önceki falan degl
HilalYlmz Eyll1010 evet görebiliyoruz canım ama bi senelik ilaç dökümüne kadar, muayenelerin hepsi gözüküyor hangi hastane,hangi poliklinik,muayene ücreti ne kadar onları görebiliyoruz
Rbn Eylulunannesi-2 peki bir şey soracağım tam kapanma var diye hastaneye gidemiyorum ama bulantı ilacımı tekrar almak istiyorum tekrar yazdırmama gerek var mı
-Cansu- Eylulunannesi-2 yaa eczacımızın aceba benimde bir soruö vardı 😍 balık 27 haftalığız balık yağı önerdi doktor i mom diye ama ben hap yutamıyorum çiğneme tableti yada şeker şekil de balık yağı önerebileceğiniz var mı 🤗
Eylulunannesi-2 Rbn recetesz veryolarsa alırsn. Vermyolarsada tanıdık bi eczaneye gtmen lazm alırsn sonra yazdırır gelrm dersin verirler
Eylulunannesi-2 -Cansu- deglm cnm abimn var eczanesi. Evlenmeden önce yanına cok gdyordm yardıma sıkıstklarnda… Bana da doktor baska marka omega vermsti ben ocean aldm. :) biraz fyatlı 150 lra galba tabi ben para vermedm.:) ama bu iyi dedi abim ondan. Ona güvenrm senin için sorayım ama
Eylulunannesi-2 -Cansu- easyfishoil içimi rahatms. Ama bence hap alsın dedi cnm. Benm içtgm baya parmak kadar 😅😅
-Cansu- Eylulunannesi-2 çok çok teşekkür ederim canım hap denedim ama gitmiyor yutamıyorum 😊 maşallah ya ne güzel zle benim biraz psikolojik yutamamak 😔
Eylulunannesi-2 -Cansu- easyfishi dene bakalm cnm reklamlardada sürekli cıkıyor yağı tableti şekeri şeklinde her türlüsü varms. Maksat omega almak zaten.