Tugce137 Ultrason kağıdınızda gebelik haftasında kaç haftalık yazıyorsa o kadarlık mı doktor bana bebeğim 7 haftalık dedi ultrason kağıdıma 5 yazıyor
Ebru_d Tugce137 son adet tarihinizin ilk günğne göre hesaplanır gebelik haftanız. Çünkü yumurta hücresi o gün üretilmeye başlanır.
Gul2528 Tugce137 benimde siz gibi 2 hafta geri çıktı hep bebeğim başından beri 7 haftalıkken bebeği bile gorememistik alttan ultrason yaptı doktor zar zor gördü çok küçük dedi kalp atışı daha yok demişti 7 inci haftada 8 de tekrar gittik kalp atışını o zaman duymuştuk şuan 33 haftaligim hala 2 hafta geride belki sizinde benim gibi olabilir
Mzyyn27 Tugce137 benim de başta iki hafta geriden geliyordu. Şimdi 28 haftalık hamileyim adet tarihine göre bebek 27 haftalık çıkıyor. Bir hafta yakalamış gibi gözüküyor şuan. Geç döllenme diyor doktorum.
Papatyam02 Bnmde suan son adete gore 9+3 doktorum hamıle kaldıgım gunden hesapladı bır bucuk aylık dedı sımdı ben bebegım 1,5 aylık mı dıyecegım yoksa 2 ay bır haftalıkmı dıyecegım
Tugce137 SudeSelennnn göründüm o da 1 hafta sonra gel dedi kalp atışı olmazsa kürtaj dedi ama benim kanam yok hesaplıyorum 5 haftalık olur ben ilk adet günüm tarihinden hesaplamıyorum çünkü ne malum o zaman ilişkiye girdiğim