Berika18 Mom089 uğraşmak istiyorum belki 😁🧐 he birde herşeyi çok ciddiye alma ya ne güzel atışıyoz hemen kavga moduna geçmişsin
Nurtrky Berika18 yani hiç bişeyde çıkmaz işte😂 daha bi haftacık sabret güzel haberler alırsın inşallah🌸
Berika18 Mom089 aynen öyle olsun bebeğim bak sana gülenlerde varmış hem devamkeee 🤩🤩🤩 bak oyuncu olacan hee yıldızım parlıyooooo👏👏👏👏
zehranurr Mom089 tartışmaya girme aman 😂😂 annelerimiz istediği soruyu sormakta özgürler linçe izin vermiyoruz adı altında birden bire şutluyorlar vallahi 😂😂 çok yaşadım dikkat ediyorum artık 🤫
Mom089 Berika18 analar neler doğurur benim anam abartmış 😂 ben rehabilitasyon uzmanıyım , oyuncu olmam🤪 dewamkeyle ilgili bi gıf vardı bulamadım dur fotoğrafını atayım
Kestanesekeri Berika18 benim o kadar varken adetime belirtiler şunlardı ama zaten çocuğumuz olmuyordu hiç üstünde durmamıştım 😊 Karında sertleşme alt kısmında İdrarım aşırı su içmeme rağmen sarıydı hep İnanılmaz bir halsizlik ilk defa rapor alıp işe gitmemiştim
Margaret Berika18 buğday ve arpa var Buğdaya bikac gün arpayA bikac gün isiyorsun. Filizlenirse hamilesin. Buğday filizlenirse kıza hamilesin. Arpa da erkeğe. Antik Mısır teknikleri 🤷
Berika18 Margaret evet okumuştum onu 😄 ama buğdayı arpayı bulcam da dedikleri gibi 5 liralık testi yaparım ama şimdi benim öğrenmek istediğim şuydu hani doğal yöntemlerin doğru çıktığı insanlar varmı deniyimmi merak ettim canım